ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ… ΚΛΟΠΗ! Ο ΣΥΡΙΖΑ… ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ!

Κοινή συγκέντρωση με μέλη της λεγόμενης«Πακιστανικής κοινότητας» έκανε η νεολέρα του ΣΥΡΙΖΑ στον ΗΣΑΠ της Νέας Ιωνίας, ως απάντηση σε φανταστική«επίθεση από φασίστα εναντίον ενός μετανάστη από το Πακιστάν, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο» – οι πραγματικές «ρατσιστικές» επιθέσεις γίνονται αποδεδειγμένα, είτε μεταξύ ομοεθνών, είτε μεταξύ διαφορετικών εθνοτικών ομάδων «προσφύγων».

Μάλιστα, τα δύο συνεργαζόμενα μέρη, οι απεσταλμένοι του Σόρος για την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας και τα εδώ μνημονιακά τσιράκια -δουλάκια του, εξέδωσαν και κοινή ανακοίνωση, στην οποία κηρύσσουν… ανεπιθύμητους τους χρυσαυγίτες, όχι στις σκοτεινές γιάφκες τους, αλλά στην… Νέα Ιωνία: «Δεν έχουν θέση οι φασίστες ούτε στις προσφυγικές γειτονιές της Νέας Ιωνίας, ούτε πουθενά». Τσου ρε!

Βέβαια, μπορεί αυτή η συνεργασία να προκαλέσει… άλλα προβλήματα, μεταξύ των εραστών του Μνημονίου, καθώς οι Πακιστανοί είχαν… υιοθετηθεί από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, για να βαστάνε τις σημαίες του και τώρα τους… απαλλοτρίωσαν τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, για να τους βαστάνε τα κουρελο-πανό, εφόσον δε βρίσκουν πλέον πρόθυμους Έλληνες για κάτι τέτοιο. Λέτε να έχουμε εξαιτίας της… απαλλοτρίωσης να’χουμε ακόμα και ενδοαριστερό εμφύλιο;