ΤΟ ΚΚΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ»

Όπως σίγουρα θα θυμάστε, λίγες ημέρες πριν από τη μπαμπέσικη δολοφονία των δύο παλικαριών στο Ν. Ηράκλειο, του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, η βουλευτής του κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας και σημερινού μακριού χεριού του σάπιου συστήματος και τροφίμου της αμερικανικής πρεσβείας και του Σόρος, Κανέλλα, είχε ρίξει στη βουλή το σύνθημα: «Πέραμα και Κερατσίνι, φασίστας να μη μείνει»! Βέβαια, οι αποδέκτες του συνθήματος, τα «συγκοινωνούντα δοχεία», οι κόκκινοι τρομοκράτες (που εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσα μας!) δε βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν το σύνθημα πράξη στο Πέραμα και το Κερατσίνι, αλλά στο Νέο Ηράκλειο, αλλά καμμιά σημασία δεν έχει που το’ καναν, αλλά ότι το’ καναν.

Τώρα, οι πορωμένοι φονιάδες του ελληνικού λαού, που γιόμιζαν πηγάδες με αγνούς Έλληνες πατριώτες, ξαναδίνουν το σύνθημα στους κόκκινους τρομοκράτες: «Στη Ζώνη και στους κλάδους ποτέ και πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!». Το τι εννοούν είναι προφανέστατο! Θέλουν πάλι αίμα ελληνικό, για να ικανοποιήσουν τα σαδιστικά τους ένστιχτα, αλλά και τα ξένα αφεντικά τους, που βυσσοδομούν για την διαρκώς αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία, ειδικά τώρα που υπάρχει στη χώρα κομμουνιστική κυβέρνηση!

Ταιριάζει στην περίπτωση ως απάντηση στην κόκκινη τρομοκρατία, το ρηθέν υπό του Γεωργίου Παπανδρέου – που τους τσάκισε το 1944: «Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτες»!