«ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ»

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Πυλώνας της προπαγανδιστικής γραμμής της ΝΔ μέχρι την προκήρυξη των εθνικών εκλογών αποτελεί το σύνθημα «να φύγουν οι κομμουνιστές» δια του οποίου επιχειρείται για πολλοστή φορά η εξαπάτηση της κοινή γνώμης και κατ’ επέκταση του εκλογικού σώματος. Η εξαπάτηση δε, συνίσταται στο ότι εκείνοι που συνέβαλαν στην ιδεολογική κυριαρχία της αριστεράς στην Ελλάδα από το 1974 και μέχρι σήμερα και συνάμα εκείνοι που έφεραν τους κομμουνιστές στην εξουσία το 2015 για να κλείσουν το δρόμο στη Χρυσή Αυγή, παριστάνουν πλέον τους κομμουνιστοφάγους!

Ενώ λοιπόν τα βολεμένα κομματόσκυλα της φιλελεύθερης και διεθνιστικής ΝΔ φόρεσαν ξανά την «πατριωτική» προβιά για να ξεγελάσουν τους Έλληνες πατριώτες, η ηγεσία της παράταξης των πατριδοκάπηλων δεν έχει κατηγορήσει ούτε… μισή φορά τον κομμουνισμό για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα. Τουναντίον, τα επίσημα χείλη της ΝΔ δεν λησμονούν ποτέ να αποδίδουν τα εύσημα και να τιμούν τον κομμουνισμό, με τον ισχυρισμό πως «σέβονται τους αγώνες της αριστεράς για την Πατρίδα και τους Έλληνες»!

Αν παρατηρήσει κανείς τη ρητορική των βουλευτών και της ηγεσίας της ΝΔ με προσοχή θα διαπιστώσει με έκπληξη πως κανείς τους δεν τολμά να ψέξει τον κομμουνισμό για τα εγκλήματα που διέπραξε και εξακολουθεί να διαπράττει στην Πατρίδα μας και βεβαίως εις βάρος του Λαού μας. Κατηγορούν φυσικά τους συναδέλφους τους του Σύριζα για ιδεολογικά συμπλέγματα και αγκυλώσεις, όμως η αναφορά στη λέξη «κομμουνισμός» είναι απαγορευμένη στην κοινοβουλευτική της ομάδα, ενώ δεν πρέπει να διαφεύγει της προσοχής πως όποτε υπήρξε παρέκκλιση από την κομματική γραμμή, η ΝΔ δεν δίστασε να εκδώσει ανακοινώσεις απολογίας προς το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, αναφέροντας πως η μομφή δεν αφορούσε το «τιμημένο» κομμουνιστικό κόμμα αλλά τους μετακομμουνιστές του Σύριζα!

Εντούτοις, η κομματική βάση της ΝΔ παραμένει βαθιά αντικομμουνιστική, όντας η ίδια θύμα της κομμουνιστικής θηριωδίας που σκόρπισε το θάνατο και την καταστροφή μόλις 70 σχεδόν χρόνια πριν. Οι κομματάρχες και κονομημένοι παραγοντίσκοι της ΝΔ, γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να φέρουν στην εξουσία το κόμμα οι κάλπικες και ψευδεπίγραφες υποσχέσεις Κούλη για «μείωση της φορολογίας», μήτε τα μνημονιακά τσιτάτα για «επιτάχυνση των μεταρρυθμίσεων». Η κοινή γνώμη εξάλλου, δεν συμπάθησε τον Κούλη και την ξενόδουλη ΝΔ, αλλά μισεί τον Τσίπρα και το κομμουνιστικό Κράτος και παρακράτος. Προς τούτο και η επίκληση σε ένα εξ ολοκλήρου κίβδηλο αντικομμουνισμό, ο οποίος θα βαστήξει μέχρι την ώρα της ανακοίνωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Με την ανακοίνωσή τους η ΝΔ -από την κορυφή μέχρι τα νύχια- θα επανέλθει στα καθορισμένα από τους ηττημένους του συμμοριτοπολέμου «δημοκρατικά» πλαίσια, τα οποία έχει από μακρού χρόνου όχι απλώς αποδεχθεί, αλλά έχει κυριολεκτικά προσκυνήσει.

Επιπλέον όμως, η ίδια η ηγεσία της ΝΔ δεν αφήνει το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών για την επομένη της εκλογικής αναμέτρησης: εκείνοι που ζουν σήμερα το μύθο της επανόρθωσης του Εθνικού Κράτους με την επικράτηση της ψευτοδεξιάς, θα ξυπνήσουν στον εφιάλτη του φιλελεύθερου διεθνισμού, ο οποίος διόλου δεν διαφέρει από τον αντίστοιχο κομμουνιστικό διεθνισμό.

Η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ σε συνδυασμό με την συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά σε καθεστωτική φυλλάδα που αποτέλεσε τη ναυαρχίδα της πασοκικής αλλαγής, πείθουν και τον πλέον αδαή για την προκαθορισμένη συμφωνία η οποία θα τεθεί σε ισχύ με την ενδεχόμενη εκλογική νίκη της ΝΔ. Είπε ο Κ. Μητσοτάκης: «η ΝΔ διεκδικεί την αυτοδυναμία, αλλά θα επιδιώξει μία διευρυμένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, με συνεργασίες με άλλα κόμματα», φωτογραφίζοντας ευθέως το ΠΑΣΟΚ. Η Φ. Γεννηματά από την πλευρά της, διαβεβαίωσε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ για «εκλογικό άλμα», το οποίο σαφώς και δεν αφορά εκλογική έκρηξη του κόμματος αλλά συμμετοχή του στην επόμενη κυβέρνηση με τη ΝΔ: «Διεκδικούμε πρωταγωνιστικό ρόλο για την προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος», επισήμανε χαρακτηριστικά.

Στο δια ταύτα, δεν υπάρχουν απλώς ενδείξεις αλλά απτές και ισχυρότατες αποδείξεις πως η μετεκλογική κυβερνητική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στα πλαίσια της πρότερης συνεργασίας της περιόδου 2012-2015 είναι αναπόφευκτη. Όπερ σημαίνει πως ακόμη κι αν μια τάση στο εσωτερικό της μασονοδεξιάς ΝΔ επιθυμούσε ειλικρινά την αποκομμουνιστοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και του κρατικού μηχανισμού, θα προσκρούσει αναπόφευκτα στον κυβερνητικό εταίρο που καλείται ΠΑΣΟΚ.

Αυτά λιτά και συνοπτικά είναι τα πραγματικά στοιχεία τα οποία γκρεμίζουν την «αντικομμουνιστική» παραμύθα των απατεωνίσκων της ΝΔ, που πλουτίζουν πάνω στην άγνοια και στον πατριωτισμό μεγάλης μερίδας ψηφοφόρων. Όσο για τον νεοδημοκρατικό κλαυσίγελο που συνοψίζεται στο επιχείρημα «ψηφίζουμε ΝΔ για να φύγουν οι κομμουνιστές», η απάντηση είναι τούτη: «Δεν ψηφίζουμε ΝΔ γιατί αν το πράξουμε, παίρνουμε αντιπρόεδρο κυβέρνησης Φώφη και υπουργό Καμίνη. Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να τελειώνουμε με τον κομμουνισμό»!