ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ: «ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ»

 

Εκτός από τα επίσημα κουκουέδικα λημέρια στο διαδίκτυο, υπάρχουν και τα «ανεπίσημα», για να γράφουν ότι δεν μπορούν να γράψουν τα επίσημα, από… αστική ευγένεια!

Σ’ ένα απ’ αυτά λοιπόν τα «ανεπίσημα», δημοσιεύθηκε τις προηγούμενες μέρες (της επετείου της φοβερής σφαγής του Μελιγαλά), άρθρο γραμμένο προ 12ετίας, υπό τον ενδεικτικό τίτλο: «Στον Μελιγαλά πληρώθηκαν όπως τους άξιζε», του «ιστορικού» Χρήστου Τσιντζιλώνη, μέλους του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, προέδρου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ (των εαμοβουλγάρωνκομμουνιστοσυμμοριτών, που αιματοκύλισαν την πατρίδα μας για να πετύχουν την αποκοπή της Μακεδονίας και Θράκης από τον εθνικό κορμό και την ενσωμάτωσή τους στη «Μεγάλη Βουλγαρία»). Πάρτε μια μικρή γεύση:

«Σαν σήμερα, στις 15 του Σεπτέμβρη 1944, μετά από σκληρό αγώνα κατά των ταγματασφαλιτών που κράτησε τρεις μέρες,  ο ΕΛΑΣ απελευθερώνει στη Μεσσηνία την κωμόπολη του Μελιγαλά. Ο λαός της περιοχής ζητούσε με κάθε τρόπο να εκδικηθεί, ξεπαστρεύοντας τις εγκληματικές αυτές μορφές των ταγματασφαλιτών που είχαν διαπράξει ανήκουστα κακουργήματα σε βάρος του. Κανενός Έλληνα εργαζόμενου δεν μπορεί να πονάει η καρδιά του για τους ταγματασφαλίτες…».

Αυτοί είναι οι κομμουνιστοσυμμορίτες! Πάντα αμετανόητοι για τα φρικτά εγκλήματα και τις ανήκουστες προδοσίες τους! Κι έτοιμοι να τα επαναλάβουν, αν ποτέ τους ξαναδοθεί η ευκαιρία! Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ και να βρισκόμαστε διαρκώς σε επαγρύπνηση!