«ΓΚΙΑΟΥΡ ΛΙΒΑΔΕΙΑ»!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Εκείνοι που έστησαν πολιτικές καριέρες -και βολεύτηκαν στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας- πάνω στο σύνθημα «φονιάδες των Λαών Αμερικάνοι», υποδέχτηκαν ως υπάκουοι υποτακτικοί στην πόλη της Λιβαδειάς τον πρέσβη των ΗΠΑ , αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο πως την ελληνόφωνη αριστερά χαρακτηρίζουν δύο στοιχεία: πρώτον, το μίσος για την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεύτερον τη λατρεία προς το Χρήμα.

Υπό αυτό το πρίσμα η επίσκεψη του Αμερικανού πρέσβη στη Λιβαδειά δεν θα μπορούσε παρά να συνοδεύεται από εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις: των αριστερών τοπικών παραγόντων που βαρούσαν προσοχές μπρος στο αφεντικό που πληρώνει και αντίστροφα, από το αφεντικό προς τους υπαλλήλους που πληρώνονται αδρά για να παριστάνουν τους «ανθρωπιστές».

«Λιβαδειά, ένα καλό παράδειγμα φιλοξενίας προσφύγων», τιτλοφορείται το άρθρο του Τζέφρι Πάιατ σε ελληνικό μέσο ενημέρωσης. Εκεί ο Αμερικανός διπλωμάτης, εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή του για τις πολύτιμες υπηρεσίες των δημοτικών αρχών προς την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του, υπηρεσίες βεβαίως οι οποίες πλήττουν θανάσιμα την Πατρίδα και το Λαό μας. Και τι τραγική της τύχης ειρωνεία: οι μεγαλύτεροι λακέδες των «φονιάδων των Λαών» Αμερικανών, έγιναν οι μαρξιστές απατεώνες, οι άλλοτε φοβεροί και τρομεροί «αμερικανοφάγοι»!

Όπως ήταν φυσικό, το στημένο σκηνικό της επίσκεψης του πρέσβη των ΗΠΑ στη πρωτεύουσα της Βοιωτίας με τα εκατέρωθεν συγχαρητήρια, δεν χωρούσε την άποψη των πολιτών της πόλης, οι οποίοι βιώνουν στην πράξη τον ρατσισμό ενός αντεθνικού Κράτους και κατ’ επέκταση της δημοτικής αρχής, εις βάρος των Ελλήνων. Δεν χωρούσε δε, καθώς σε αυτή την περίπτωση η δημοτική αρχή των αμερικανοκομμουνιστών και μαζί της το μεγάλο αφεντικό, ο κύριος Πρέσβης, θα βρίσκονταν στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να απαντήσουν σε αμείλικτα ερωτήματα τα οποία θα ξεσκέπαζαν το υποκριτικό του κίβδηλου ανθρωπισμού τους.

Επί οκτώ συναπτά έτη οι Έλληνες πολίτες της Λιβαδειάς αλλά και της Πατρίδος ολόκληρης, υφίστανται το απάνθρωπο πρόσωπο της μνημονιακής Τυραννίας η οποία οδήγησε και οδηγεί σε αυτοκτονίες συμπατριωτών μας, σε ανεργία, πείνα, εξαθλίωση. Καμία μέριμνα δεν ελήφθη για αυτούς τους ανθρώπους από την αριστερή δημοτική αρχή των «εργολάβων του ανθρωπισμού», μήτε και κάποια πρωτοβουλία αλληλεγγύης οργανώθηκε από την πρεσβεία των ΗΠΑ. Μόλις το 1/10 των προνομίων που απολαμβάνουν οι δήθεν «πρόσφυγες» εάν απολάμβαναν οι φτωχοί πολίτες της Λιβαδειάς, οι άνεργοι και οι αναξιοπαθούντες, θα αποτελούσε τεράστια ανακούφιση για τους ίδιους και αξιομνημόνευτο κοινωνικό έργο. Τούτο όμως, δεν βρίσκεται στο σχεδιασμό των μισελλήνων «ανθρωπιστών»: οι φτωχοί Έλληνες δεν δικαιούνται δωρεάν διαμέρισμα με πληρωμένα ρεύμα και νερό, με μηνιαίο εισόδημα εκατοντάδων ευρώ για την κάλυψη καταναλωτικών αγαθών, με ιατρική περίθαλψη και φροντίδα δωρεάν. Αντιθέτως για τους φτωχούς Έλληνες προβλέπεται κανονικά ο ΕΝΦΙΑ και πλήθος σκληρών φοροεισπρακτικών μέτρων τα οποία οδηγούν αναπόφευκτα στα λουκέτα των επιχειρήσεων, στις απολύσεις, στην ανεργία και στην επακόλουθη πείνα.

Λέγουν οι «εργολάβοι του ανθρωπισμού» για να εξαπατήσουν τους συμπατριώτες μας και βεβαίως για να αποπροσανατολίσουν από την τεράστια μπίζνα που έχει στηθεί γύρω από την υποδοχή και φιλοξενία των δήθεν προσφύγων και γεμίζει τις τσέπες των υποτακτικών του μνημονιακού τόξου με ζεστό αμερικανικό χρήμα : «η Χρυσή Αυγή είναι ρατσιστική». Καλούμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα να προβεί σε μία ενέργεια η οποία και θα αποκαλύψει καθάρια μπροστά του ποιος είναι στην πραγματικότητα ο ρατσιστής:

Αναξιοπαθούντες και πάμφτωχοι πολίτες της Λιβαδειάς να προσφύγουν στη δημοτική αρχή ζητώντας δωρεάν στέγη, όπως προβλέπεται για τους πρόσφυγες. Η απάντηση που θα λάβουν θα τους βοηθήσει εν τοις πράγμασι να διαπιστώσουν τότε ποιος είναι ο ρατσιστής και επιπρόσθετα ποιος είναι εκείνος ο οποίος βιώνει σήμερα στην Ελλάδα τον ρατσισμό. Τότε θα κατανοήσουν μόνοι τους την αλήθεια που η Χρυσή Αυγή κοινωνεί στο Λαό μας και η οποία συμπυκνώνεται στη φράση «ο μοναδικός ρατσισμός στην Ελλάδα είναι εκείνος κατά των Ελλήνων».

Κάποιοι θα ρωτήσουν που οφείλεται η μετάλλαξη των κομμουνιστών από υστερικούς αμερικανοφάγους σε πιστά και υπάκουα σκυλάκια των «φονιάδων των Λαών» Αμερικανών. Την απάντηση την δίνει ο ίδιος ο πρέσβης των ΗΠΑ στο άρθρο του: «Μολονότι το πρόγραμμα αυτό προσφέρει περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία, δεν άκουσα κανέναν να το χρησιμοποιεί ως κίνητρο»!

Περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ προσφέρθηκαν όχι στην τοπική οικονομία, όπως αναληθώς ισχυρίζεται ο πρέσβης, αλλά στην δημοτική αρχή. Τώρα γνωρίζει ο καθένας από πού πηγάζει ο ψευδεπίγραφος «ανθρωπισμός» των αριστερών (αλλά και των συνοδοιπόρων τους, νεοδημοκρατών) και πόσο αποτιμάται. Το ερώτημα που ανακύπτει όμως, είναι το εξής: ποιος θα αναλάβει το κόστος της μόνιμης εγκατάστασης των δήθεν προσφύγων, όταν κλείσουν οι αμερικανικές κάνουλες μαύρου χρήματος που στόχο έχουν όχι την ανακούφιση των δήθεν προσφύγων (διότι τότε θα τους χρηματοδοτούσαν για να μείνουν στις πατρίδες τους) αλλά την εθνολογική αλλοίωση του Ελληνισμού και τη διάλυση της ελληνικής κοινωνίας.

Αργιλέδες στην πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, πλάι στην προτομή του Λειβαδίτη Ήρωα, διοργάνωση «αραβικών βραδιών» για να προσαρμοστούν όχι οι δήθεν πρόσφυγες σε ελληνικό περιβάλλον αλλά μάλλον οι Λειβαδίτες σε μουσουλμανικό περιβάλλον, μια πόλη με ενεργό συμμετοχή σε όλους τους Αγώνες του Έθνους που μετατρέπεται σε Ισλαμαμπάντ δύο σχεδόν αιώνες μετά την απελευθέρωσή της από τον οθωμανικό ζυγό.

Εκείνη την ηρωική εποχή της μεγαλειώδους Εθνικής Επαναστάσεως, οι μουσουλμάνοι κατακτητές την ονόμαζαν «Γκιαούρ Λιβαδειά». Οι σημερινοί κάτοικοι της πόλεως, θα φροντίσουν να παραμείνει «Γκιαούρ Λιβαδειά», διότι προς απογοήτευση του Αμερικανού πρέσβη και των ψευτοδημοκρατών τοπικών εργολάβων του ανθρωπισμού, οι δούλοι του χρήματος στην πόλη αποτελούν μειοψηφία. Η Πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Λειβαδιτών στην Ελλάδα και στην Ορθοδοξία παραμένει αδιαπραγμάτευτη!

Πηγή: Αντεπίθεση