ΤΟ’ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ… ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ!

Σύστημα έχουν γίνει οι μηνύσεις κατά αστυνομικών από «μυημένους» (από τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους») αλλοδαπούς, στο μαρξιστικό ψευδοκράτος των Τσίπρα και Καμμένου.

Έτσι, μετά από ανάλογο περιστατικό που είχε γίνει προ εβδομάδος περίπου, δύο αστυνομικοί (ειδικοί φρουροί) της ομάδας ΘΗΣΕΑΣ οδηγήθηκαν στα… κρατητήρια, μετά από μήνυση που τους υπέβαλλε Αφρικανός.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους μετά από καταγγελία για επεισόδιο στην πλατεία Μοναστηρακίου κι όταν χώρισαν τους δύο συμπλεκόμενους αλλοδαπούς, ζήτησαν τα χαρτιά τους.

Ο ένας από τους δύο αρνήθηκε τον έλεγχο και οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο τμήμα, όπου του υπέβαλαν μήνυση για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και απείθεια, αλλά το ίδιο έκανε και ο Αφρικανός (μήνυση για σωματικές βλάβες), κι όλοι οι «κατηγορούμενοι» οδηγήθηκαν στα… κρατητήρια.

Είναι προφανές, ότι το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι Τσίπρας και Καμμένος στους αστυνομικούς, είναι το εξής: μην τολμήσετε να ενοχλήσετε τους προστατευομένους μας και κυρίως να τους πάτε «μέσα», γιατί θα πάτε κι εσείς «μέσα»!