ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ… ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ

  

Σε φτηνό ξεκατίνιασμα επιδίδονται τις τελευταίες ημέρες λόγω Προεδρικών τα κόμματα. Συγκεκριμένα, σε πρωινή εκπομπή ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Ν. Παπαδόπουλος, κατηγόρησε το ΑΚΕΛ ότι την ίδια ώρα που ψήφιζαν μαζί τα μνημονιακά νομοσχέδια η ΕΔΟΝ ήταν έξω από τη Βουλή και διαδήλωνε.

Μία μόνο πρόταση μπορεί να εξάγει πολλά συμπεράσματα.

  • Πόσο μικροπολιτικά συμπεριφερόταν το ΑΚΕΛ, φέρνοντας από τη μια τα μνημονιακά νομοσχέδια και από την άλλη διαδηλώνοντας…εναντίον τους.
  • Τα μνημόνια, πέραν από την κυβέρνηση Αναστασιάδη, τα έφερε πρώτα η κυβέρνηση Χριστόφια, γι’ αυτό καλό είναι να μην παριστάνουν τους εργατοπατέρες και τους αντιμνημονιακούς σήμερα.
  • Το ΔΗΚΟ στήριξε και αυτό την άθλια πολιτική των μνημονίων, με το γνωστό σε αυτούς παιχνίδι της συγκυβέρνησης.

Όσο και αν προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, η μνήμη του κυπριακού ελληνισμού δεν είναι κοντή. Όλοι γνωρίζουν ποιοι έφεραν την πατρίδα μας στο σημερινό καταστροφικό σημείο με την άθλια πολιτική των μνημονίων και δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα να παριστάνουν σήμερα τους «μάγους της οικονομίας» που θα λύσουν ξαφνικά το πρόβλημα της Κύπρου.

Το πρόβλημα είναι αυτοί που στήριξαν τα μνημόνια, αυτοί που σήμερα ξεκατινιάζονται ελέω εκλογών, αυτοί που σε λίγους μήνες ο Λαός θα μαυρίσει όπως έκανε και στις Βουλευτικές Εκλογές του 2016.

elamcy.com