ΙΔΟΥ ΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΑΓΡΙΕΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ – ΤΡΕΙΣ ΜΑΧΑΙΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!

Για ρατσιστικές επιθέσεις ψάχνουν οι ρουφιάνοι της αμερικανικής πρεσβείας; Για ρατσιστικές επιθέσεις θα τους μιλήσουμε κι εμείς. Αλλά πραγματικές, όχι κατασκευασμένες!

Στην Πάτρα, λοιπόν, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων Αφγανών και Πακιστανών, σε… δύο δόσεις. Για πρώτη δόση εχθές αργά το απόγευμα, στην συμβολή των οδών Ακτής Δυμαίων και Ανθείας, με αποτέλεσμα να μαχαιρωθούν δύο Αφγανοί και να καταλήξουν στο Νοσοκομείο. Τα επεισόδια σταμάτησαν με την επέμβαση της αστυνομίας, ισχυρή δύναμη της οποίας παρέμεινε στο σημείο για να αποτρέψει νέα επεισόδια.

Ωστόσο, το «ραντεβού» των δύο αντιμαχόμενων πλευρών έγινε αργά το βράδυ, στην παραλιακή ζώνη της Πάτρας, απέναντι από το νέο λιμάνι.

Στα επεισόδια ενεπλάκησαν περισσότερα από 40 «προσφυγάκια», ενώ ένας εξ αυτών τραυματίστηκε με μαχαίρι και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο, ενώ υπάρχουν κι άλλοι ελαφρότερα τραυματισμένοι…

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

(ΥΓ) 1: Ρουφιάνοι-ρουφιάνοι, η ώρα σας φτάνει! Απάνω σας θα ξεσπάσουνε στο τέλος την οργή τους τα «προσφυγάκια», που τους τάξατε επίγειους παραδείσους για να τους ξεσπιτώσετε και τώρα τριγυρίζουν σαν την άδικη κατάρα σε μια χώρα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση!

(ΥΓ) 2: Κι όταν θα’ ρθει εκείνη η ώρα, θα φροντίσουμε να’ μαστε σε καμμιά γωνιά να γελάμε και να τα ενθαρρύνουμε να σας ρίξουν κι άλλες!