ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ «ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ» Ο ΚΟΤΖΙΑΣ… ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Γράφει ο Αντίοχος

Επίσημη βράβευση από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη, με βραβευθέντα το «πατριωτάκι», τον Κοτζιά!

Επρόκειτο για «ένα μικρό δώρο με μεγάλο συμβολισμό», όπως τόνισε οαρχισιωνιστής και μέγας διώκτης της Χρυσής Αυγής, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Λόντερ.

Στον ευχαριστήριο λόγο του, το ευγνώμων «πατριωτάκι» ζήτησε από την Δύση «να πάψει να είναι δίγλωσση και υποκριτική και να εγγυηθεί την ασφάλεια του Ισραήλ», χαρακτήρισε το ολοκαύτωμα, το «πιο αποτρόπαιο και χωρίς προηγούμενο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας», χαρακτήρισε το Ισραήλ«μία λειτουργική δημοκρατία στη Μέση Ανατολή» και «πατρίδα ενός λαού που έχει περάσει πολλά μέσα στην ιστορία και δικαιούται να υπερασπίζει τον εαυτό του έναντι της επανάληψης της ιστορίας».

(ΥΓ) 1: Λέτε ένας από τους λόγους της βράβευσης του πρώην υμνωδού του στρατηγού Γιαρουζέλσκι και της Στάζι, να είναι ότι απέκλεισε την Χρυσή Αυγή από το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής;

(ΥΓ) 2: Η βράβευση έγινε παρόντος του «ταξικού αποστάτη» και «κομμουνιστή» (σύμφωνα με τον ίδιο) Κατρούγκαλου, ο οποίος σίγουρα θα… ζήλεψε και θα κάνει τα πάντα ώστε η επόμενη βράβευση από τους διεθνείς σιωνιστές, να είναι η δική του!

(ΥΓ) 3: Βραβευθείτε σύντροφοι, βραβευθείτε!