Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΡΤΕΡΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΟΙ «ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ» (ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!) ΣΤΟ ΞΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός

Την δική του απάντηση σ’ όσους αμφισβητούν την διάθεση του Τσίπρα να φέρει «επενδύσεις» (δηλαδή να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο διεθνές κεφάλαιο), δίνει από την «Αυγή» ο διευθυντής της, σύντροφος Καρτερός, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Λένιν: «… Γιατί δεν ξέρουν, οι αστοιχείωτοι, ότι, επί σκοτεινού μπολσεβικισμού, ο Λένιν έδινε στο ξένο κεφάλαιο φωτεινές επενδυτικές ευκαιρίες. Έκτοτε όλοι οι ερυθροί τον μιμούνται. Ανερυθρίαστα…».

Ε, λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω πως έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφος Καρτερός! Διότι, με την ΝΕΠ του Λένιν (εν έτει 1922) δόθηκε η δυνατότητα ενοικιάσεως εργοστασίων από εταιρείες ή ιδιώτες του εξωτερικού, καθώς και δυνατότητα εκμεταλλεύσεως των τεραστίων πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ρωσσίας! Προφανώς, κατόπιν απαιτήσεως των διεθνών χρηματοδοτών των μπολσεβίκων, για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω! Αναφέρει σχετικώς η εξ’ ΗΠΑ κομμουνίστρια (και Εβραία) Έμμα Γκόλνμαν στο βιβλίο της «Η απογοήτευσή μου στη Ρωσία»: «Οι μπολσεβίκοι προσκαλούσαν το διεθνές κεφάλαιο να επενδύσει στη χώρα τους, της οποίας ο φυσικός πλούτος “περιμένει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης”, όπως διαβεβαίωνε ο Τσιτσέριν τους απανταχού καπιταλιστές».

Μάλιστα, υπεύθυνη για την προσέλκυση των διεθνών καπιταλιστών «επενδυτών» και την υπογραφή των συμβολαίων με το κράτος, ορίστηκε η Λένα Γκόλντφιλντς, η οποία ως Εβραία που ήταν, δεν στερείτο… εμπορικού πνεύματος. Κι όπως βεβαιώνει ο επίσης κομμουνιστής και Εβραίος Βικτώρ Σερζ (Κιμπάλσιτς), στο βιβλίο του «Αναμνήσεις ενός Επαναστάτη», τον τόνο στο ξεπούλημα της Ρωσσίας στο διεθνές σιωνιστικό κεφάλαιο έδινε ο ίδιος ο Λένιν, που έλεγε χαρακτηριστικά: «Θα πουλάμε τα πάντα, εκτός από εικόνες και βότκα».

Ας αφήσουν, λοιπόν, διάφοροι τις ανοησίες του τύπου «ο Τσίπρας ακολουθεί δεξιά πολιτική». Την πολιτική του Λένιν, του Στάλιν και του Τσιτσέριν ακολουθεί, παραδίδοντας γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους!