Ο ΑΡΧΙΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ («ΝΥΣΤΕΡΙΑ»)!

Αυτές τις μέρες είχαμε την επέτειο της φοβερής σφαγής του Μελιγαλά. Και διόλου τυχαία, ο αρχικουκουές Κουτσούμπας απείλησε σε δήλωσή του τους εθνικιστές με νέες σφαγές, με κονσερβοκούτια – μόνο που αντί της συγκεκριμένης λέξης χρησιμοποιεί τη λέξη «νυστέρι»! Ιδού η απειλητική δήλωση του αρχιμπολσεβίκου:

«… Η δίκη καθυστερεί επικίνδυνα, οι φασίστες, οι ναζί εγκληματίες, οι δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, η ηγεσία τους συνεχίζει να στάζει το ρατσιστικό και ναζιστικό δηλητήριο από τη Βουλή και έξω από αυτή και να δηλητηριάζει την ελληνική κοινωνία. Πρέπει το απόστημα να σπάσει εδώ και τώρα. Πρέπει το νυστέρι να μπει βαθιά και πρέπει κυρίως το λαϊκό νυστέρι να μπει βαθιά και στο σύστημα που τους γεννά, που τους θρέφει όλους αυτούς τους ναζί εγκληματίες».

Ας μην κάνει όνειρα επανάληψης του 1944 ο αρχιμπολσεβίκος και να θυμάται πως η κομμουνιστική ανταρσία κατέληξε στην πανωλεθρία του Βιτσίου και του Γράμμου! Κι αυτή τη φορά δεν υπάρχουν στα βόρεια σύνορά μας «Λαϊκές Δημοκρατίες», για να καταφύγουν εκεί οι συμμορίτες!