Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ «ΧΑΣΑΠΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ» ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Είναι γραμματέας του μορφώματος των ψεκασμένων. Ο ίδιος δηλώνει «Πειραιώτης, μια τζούρα Νεοϋορκέζος. Ίσως ο πιο αριστερός δεξιός. Αυτά παθαίνει ένας άνθρωπος όταν παιδί διάβαζε ταυτόχρονα Βραδυνή και Ριζοσπάστη!». Τυγχάνει μέλος της «Αντιναζιστικής Λίγκας της Μεγάλης Βρετανίας», όπως υπερηφάνως αναφέρει στο βιογραφικό του. Είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει γνωριμίες με τον «χασάπη της Κύπρου» Κίσσινγκερ. Συμμετέχει δε ενεργά και στα «αντιναζιστικά» συλλ-αλητήρια της ΑΝΤΑΡCIA.

Ο τύπος αυτός, λοιπόν, έκανε γραπτή δήλωση για τα 4 χρόνια από την υπόθεση Φύσσα, απαιτώντας φυσικά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. Πάρτε μια γεύση:

«Τέσσερα χρόνια είναι πολλά. Η Δραπετσώνα, το Κερατσίνι, το Πέραμα, η Νίκαια, ο Πειραιάς, οι απλοί λαϊκοί άνθρωποι στις γειτονιές όπου μεγάλωσαν και έδρασαν στον αντιφασιστικό τους αγώνα ο Παύλος Φύσσας και οι σύντροφοί του, δίνουν το παράδειγμα ότι η θυσία του δεν πηγαίνει χαμένη. Ανοίγουν την αγκαλιά στον πρόσφυγα και στο μετανάστη, δίνουν τη συμπόνια και την αλληλεγγύη τους στο συνάνθρωπο της διπλανής πόρτας που εξαθλιώνεται μέσα στην κρίση, μάχονται συλλογικά για λαϊκές, κοινωνικές και δημοκρατικές κατακτήσεις, εξορκίζουν και εξοβελίζουν το νεοναζισμό, το φασισμό και το ρατσισμό.

Ελπίδα, ευχή και χρέος, του χρόνου τέτοια μέρα να μην έχει απλά δικαιωθεί η μνήμη του Παύλου Φύσσα ως προς την εξέλιξη και την κατάληξη της δίκης της Χρυσής Αυγής και του Ρουπακιά, αλλά να έχουμε κάνει όλοι μαζί τολμηρά βήματα προόδου αναφορικά με όλα όσα αγωνίστηκε και για όλα όσα πρόσφερε ως θυσία τη ζωή του. Ο Παύλος δεν το έβαλε στα πόδια, στάθηκε πιστός και συνεπής, όρθιος και γενναίος. Εμείς;».

Να τον χαίρονται και να τον καμαρώνουν οι ψεκασμένοι… υπερεθνικόφρονες και να μην ξεχνούν «ν’ ανοίγουν την αγκαλιά στον πρόσφυγα και στο μετανάστη»!