«ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ» ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Ενώ η υπόθεση της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στα χέρια της Δικαιοσύνης, οι νοσταλγοί των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο έχουν βγάλει… απόφαση, αλλά ζητούν με κατάπτυστη ανακοίνωσή τους και «την άμεση ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης της Χ.Α.».

Ιδού:

«… Η κοινωνία απαιτεί την άμεση ολοκλήρωση της εκδίκασης της υπόθεσης της Χ.Α. Η καταδίκη των φυσικών και ηθικών αυτουργών για τη δολοφονία του Π. Φύσσα και των άλλων εγκλημάτων της Χ.Α. αποτελεί αναγκαίο βήμα για τη δικαίωση του αγώνα κατά του ναζισμού και του φασισμού».

Και ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να ολοκληρωθεί «άμεσα» η δίκη; Με «λαϊκό δικαστήριο» του βουνού, που εκδίκαζε τις υποθέσεις με συνοπτικές διαδικασίες κι έστελνε τους «κατηγορουμένους» κατευθείαν στο εκτελεστικό απόσπασμα! Πολύ θα το ήθελαν αυτό να επαναληφθεί και στην περίπτωσή μας τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά άλλο τότε κι άλλο τώρα! Εκτός κι αν θέλουν επανάληψη της Ιστορίας, για να πάρουν άλλο ένα μαθηματάκι της πολεμικής αρετής των Ελλήνων!