ΜΠΙΡ ΑΛΛΑΧ! ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ «ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ»!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Την Κερκόπορτα της αναγνώρισης τουρκικής μειονότητας στην Θράκη (υπενθυμίζω ότι, σύμφωνα με την συνθήκη της Λωζάννης η μειονότητα είναι μουσουλμανική κι όχι τουρκική…), ανοίγουν οι Τσιπροκαμμένοι, με τροπολογία που φέρνουν προς ψήφιση στη βουλή τις επόμενες μέρες!

Η σχετική τροπολογία είναι του υπουργείου Δικαιοσύνης (σύντροφος Κοντονέσκου), με τον παραπλανητικό τίτλο «Συμπλήρωση διατάξεων του άρθρου 758 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας», που έχει προστεθεί σε νομοσχέδιο για την ευρωπαϊκή εντολή έρευνας.

Μάλιστα, προβλέπεται στην τροπολογία και αναδρομική ισχύς, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα επανεξέτασης της αναγνώρισης της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», για την διάλυση της οποίας έχει ήδη αποφανθεί ο Άρειος Πάγος!

Βεβαίως, για το θέμα, εκτός από τον Άρειο Πάγο, έχει αποφανθεί παλαιότερα και ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σε τελείως διαφορετική κατεύθυνση. Ιδού η επίσημη θέση των εθνομηδενιστών:

«Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει με ανησυχία το γεγονός ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση της Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης για την αναγνώρισή της ως νόμιμου σωματείου παρά τη δικαίωσή της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με αποτέλεσμα να διαιωνίζεται άδικα και παράλογα η παραβίαση του στοιχειώδους συλλογικού δικαιώματος ελεύθερης ίδρυσης συλλόγων που προστατεύεται ρητά τόσο από το Σύνταγμα της Ελλάδας όσο και από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου…».

(ΥΓ) 1: Μετά την αναγνώριση της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης», θα ακολουθήσουν βεβαίως και οι αναγνωρίσεις «Μακεδονικών» Ενώσεων, που θα στήσουν οι Σκοπιανοί, και εν συνεχεία η ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας! Για να δικαιωθούν επιτέλους οι αγώνες των εαμοβουλγάρων κομμουνιστοσυμμοριτών!

(ΥΓ) 2: Σύμφωνα με πληροφορίες, γίνεται προσπάθεια από κυβερνητικούς κύκλους να εξασφαλιστεί η συναίνεση κι άλλων κομμάτων (ειδικά του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ), ώστε να μην ψηφίσει την τροπολογία το κατάπτυστο κόμμα Καμμένου, για ευνόητους λόγους. Η δε νουδούλα σιωπά ένοχα…