Η ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ» ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ… ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΗΜΕΡΩΝ! ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ;

Χθες, Κυριακή 18/9, δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του τριτομνημονιακού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ η παρακάτω «καταγγελία»:

«Την Πέμπτη 14/9, αντιφασίστες στην περιοχή της Σαλαμίνας, μεταξύ των οποίων και μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Σαλαμίνας, δέχθηκαν επίθεση την ώρα που πραγματοποιούσαν αντιφασιστική δράση ενημερωτικού χαρακτήρα στο ΕΠΑΛ Σαλαμίνας, ενόψει των κινητοποιήσεων για την επέτειο τεσσάρων χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Συγκεκριμένα, ο φύλακας του σχολείου, εκδηλώνοντας περήφανα τις ρατσιστικές και φασιστικές του πεποιθήσεις, απαίτησε να αποχωρήσουν και όταν αυτοί αρνήθηκαν, τους έβρισε χυδαία, τους απείλησε και εν συνεχεία τους επιτέθηκε. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο, κατέγραψε απλώς το περιστατικό.

Ζητάμε τη διερεύνηση του περιστατικού και την άμεση αποπομπή του φύλακα… Στις γειτονιές της προσφυγιάς και της αντίστασης δεν χωράει ο φασισμός».

Εφόσον έγινε την Πέμπτη, εχθές Κυριακή το θυμήθηκαν να καταγγείλουν την επίθεση; Ποιον κοροϊδεύουν; Είναι προφανές ότι οι συριζομούρηδες προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για το σημερινή συλλ-αλητήριο που οργανώνουν στην περιοχή και εφευρίσκουν επιθέσεις εναντίον τους.

(ΥΓ): Όξω από τις λαϊκές γειτονιές μνημονιακοί λακέδες της Μέρκελ! Ουστ!