ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ. ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΧΑΪΔΕΥΟΥΜΕ!

Ένας χριστιανός καταδικάστηκε από δικαστήριο στο ανατολικό Πακιστάν σε θάνατο διότι διέπραξε βλασφημία αφότου στενός φίλος του τον κατηγόρησε ότι μοιράζεται υλικό που χλευάζει το Ισλάμ, δήλωσε ο δικηγόρος του εναγομένου την Παρασκευή. Ο 35χρονος Nadeem James συνελήφθη τον Ιούλιο του 2016, κατηγορούμενος από έναν φίλο του ότι μοιράστηκε στην υπηρεσία μηνυμάτων WhatsApp υλικό με το οποίο γελοιοποιούσε τον προφήτη Μωάμεθ.  

Η βλασφημία αποτελεί ποινικό αδίκημα στο πακιστανικό μουσουλμανικό κράτος και οι προσβολές κατά του Προφήτη τιμωρούνται με θάνατο.   

Ο δικηγόρος του 35χρονου Riaz Anjum δήλωσε ότι ο πελάτης του σκόπευε να ασκήσει έφεση κατά της ετυμηγορίας ενώ πληθώρα οργανώσεων αντιδρούν στην απόφαση.  

Αυτά λοιπόν συμβαίνουν στο Πακιστάν. Και στην Ελλάδα, βέβαια, απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε για τον Μωάμεθ και το Ισλάμ, ενώ αντίθετα μπορείς να χλευάζεις ελεύθερα τον Χριστιανισμό, (ο οποίος παρεπιμπτόντως είναι η επίσημη θρησκεία της Χώρας), πάντοτε φυσικά με τις ευλογίες κυβερνώντων και συγκυβερνώντων.