«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ» ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΑ: ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Για να μην υπάρχουν αυταπάτες, για το ποιος οργανώνει το σημερινό και το αυριανό συλλ-αλητήριο κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου, οι μερκελιστές του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβαν δημοσίως την ευθύνη!

Κατ’ αρχάς, με ανακοίνωση του διαβόητου Τμήματος Δικαιωμάτων (κόκκινων τρομοκρατών και λοιπών κακοποιών στοιχείων) του ΣΥΡΙΖΑ, που εμμέσως πλην σαφώς καλεί σε βιαιοπραγίες στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος:

«Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις αντιφασιστικές πορείες και συγκεντρώσεις, το Σάββατο 16 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα και τη Δευτέρα 18 Σεπτέμβρη στο σημείο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Το Σάββατο, για να υποδειχθούν για μία ακόμη φορά τα υποτιθέμενα γραφεία της Χρυσής Αυγής, ως αυτό που πραγματικά είναι· ως χώρος δηλαδή προετοιμασίας και υπόθαλψης των εγκληματικών της πράξεων… Η Χρυσή Αυγή δεν είναι κόμμα, είναι εγκληματική συμμορία».

Και κατά δεύτερον, με το κάλεσμα προς παρακρατικούς που απηύθυναν διάφορες «προσωπικότητες» (όπως περιγράφονται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι είναι όλοι με το κόμμα του 3ου Μνημονίου: Κωστής Παπαϊωάννου, τέως ΓΓ Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ΚώσταςΜανταίος, πρόεδρο του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων 1967-1974, Μάρω Δούκα, πρώην δημοτική σύμβουλο στο δήμο της Αθήνας (με τον συνδυασμό του Σακελλαρίδη), Κωνσταντίνα Κούνεβα, ευρωβουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ (που σημαίνει «ευρωβουλευτής», στη γλώσσα των σταλινικών…) και Στάθης Σαραντόπουλος, μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο η φράουΜέρκελ και ο Σόρος λείπουν, για να δέσει το «γλυκό»! Αλλά, θα είναι παρόντες στο συλλ-αλητήριο με το… πνεύμα τους!

(ΥΓ): Ή με τα ανδρείκελα της Μέρκελ και του Σόρος ή με τους ανυπότακτους Έλληνες της Χρυσής Αυγής! Διαλέξτε Έλληνες!