ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟ!

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Δεν είναι σταλινική μόνο στα λόγια η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Καμμένων και Οι-κωλόγων! Είναι και στα έργα της, τις συνέπειες των οποίων θα πληρώνουμε για πολλά χρόνια μετά από την αποχώρησή τους από την εξουσία!

Όπως, λοιπόν, οι σταλινικοί καθησύχαζαν τον κόσμο, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το Τσερνόμπιλ, έτσι κι αυτός ο εσμός των ανδρεικέλων που κυβερνά την χώρα ελέω Μέρκελ και Σόρος, διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την πρωτοφανή ρύπανση στις θάλασσες της Αττικής, μέχρι που καταστράφηκαν όλες!

Κι ούτε μια παραίτηση! Είναι τόσο λιγούρια με την εξουσία, που δεν την αποχωρίζονται για κανένα λόγο! Ο δε καθ’ ύλη αρμόδιος υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, που έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του πρωθυπουργού, είπε μετά ότι επρόκειτο για ένα… λογοπαίγνιο.

Βέβαια, υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο Κουρουμπλής κι είναι λάθος να ρίχνονται όλες οι ευθύνες απάνω του. Το θέμα είναι σοβαρότατο για να πέφτει η ευθύνη στις πλάτες ενός υπουργού. Πρώτιστα υπεύθυνοι για την περιβαλλοντολογική καταστροφή είναι οι Τσίπρας και Καμμένος που κυβερνούν την χώρα κι έπειτα ο θίασος των υπουργών και των βουλευτών που στηρίζουν την άθλια συγκυβέρνηση.

Αλλά, γιατί να ενδιαφερθούν οι Τσίπρας και Καμμένος; Σου λέει, εδώ έχουμε Ρουβίκωνα, ότι κι αν γίνει δε μας κουνάει κανένας!

(ΥΓ): Ακόμα ν’ αρχίσει ο διευθυντής της «Αυγής» σύντροφος Καρτερός, να γράφει ότι η καταστροφή είναι «προπαγάνδα των ιμπεριαλιστών», όπως έγραφε την εποχή του Τσέρνομπιλ στον «Ριζοσπάστη», όταν ήταν εκεί διευθυντής;