ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ… ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ 2.700%! ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ… «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ» ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!

Την ανάγκη άμεσης δράσης για την αντιμετώπιση της αύξησης του κόστους των παιδικών εμβολίων -αυξήθηκαν κατά 2.700% την τελευταία δεκαετία- και των συχνών ελλείψεων, λόγω ελλιπούς παραγωγής, που δημιουργούν προβλήματα στην πετυχημένη έκβαση του καθολικού εμβολιασμού, επισήμανε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας του υπουργείου Υγείας, Μπασκόζος, κατά τη διάρκεια της 67ης Συνόδου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Ευρώπης στη Βουδαπέστη.

Παράλληλα, ο Γ.Γ. αναφέρθηκε στην προτεραιότητα που έχει δοθεί από πλευράς υπουργείου Υγείας στην προστασία της υγείας των «προσφυγόπουλων» και ενημέρωσε για την οργάνωση μαζικών εμβολιασμών που ξεπέρασαν τους 30.000, στους χώρους διαμονής προσφύγων και μεταναστών και αφορούσαν την κάλυψη 10 παιδικών νοσημάτων.

Όπως καταλαβαίνετε Έλληνες γονείς, μία είναι η λύση για να εμβολιαστούν τα παιδιά σας δωρεάν και μάλιστα κατά προτεραιότητα: να τα δηλώσετε… «προσφυγόπουλα»!