ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ… ΖΗΤΗΣΕ «ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΡΕΥΜΑΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ»!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Νέα επίσκεψη στην Αθήνα πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες (στις 6 & 7 Σεπτεμβρίου) αντιπροσωπεία της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) με επικεφαλής τον εκτελεστικό διευθυντή, Ντέιβιντ Χάρις – και πολύ τακτικό μας «πελάτη».

Την επίσκεψη και τις συναντήσεις που είχε τις έκρυψαν επιμελώς όλα τα ΜΜΕ, αλλά και όσοι συναντήθηκαν μαζί του. Φαίνεται πως είχαν τους λόγους τους… 

Η αντιπροσωπεία του εβραϊκού λόμπι συναντήθηκε με τους κάτωθι: με τον Υπουργό Παιδείας Γαβρόγλου, με τον Κούλη, με τον Αντωνάκη Σαμαρά (οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται…), με τον Αβραμόπουλο, με τους Αναπληρωτές Υπουργούς Εξωτερικών κ.κ. Ιωάννη Αμανατίδη και Τέρενς Κουίκ και με τον βουλευτή της νουδούλας, Κώστα Καραγκούνη (από πού κι ως που μ’ αυτόν; Τι ρόλο παίζει;).

Φαινομενικά, αυτή τη φορά οι συναντήσεις δεν είχαν ως θέμα την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, αλλά κάποια άλλα πράγματα. Ιδού ποια, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ΚΙΣ: «Μεταξύ των βασικών θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν το στρατηγικό τρίγωνο Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ, οι διμερείς σχέσεις μεταξύ Ελλάδας – ΗΠΑ και Ελλάδας – Ισραήλ, η ενίσχυση των δεσμών μεταξύ της ελληνοαμερικανικής και της εβραϊκής διασποράς στην Αμερική, κυρίως μεταξύ νέων ηγετών, η κατανόηση των νέων ρευμάτων μετανάστευσης στην Ευρώπη, εκ των οποίων πολλά διέρχονται από την Ελλάδα…».

Τι να σημαίνει άραγε αυτό το τελευταίο; Μήπως συνιστά «παρότρυνση» (ή μήπως διαταγή;) για ακόμα πιο «ανοιχτά σύνορα»; Και γιατί άραγε κόπτεται το σιωνιστικό λόμπι για «κατανόηση» -την οποία καθόλου δε δείχνει το κράτος του Ισραήλ!- στα «προσφυγάκια»; Έχετε καμμιά… ιδέα;