«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ ΣΥΓΓΕΝΗ ΤΟΥΣ

Δεν έχει περάσει ούτε μια βδομάδα από το μαχαίρωμα δύο αστυνομικών στην Καλαμάτα, από Αιγύπτιο βιαστή που κυκλοφορούσε ελεύθερος (με… περιοριστικούς όρους) κι άλλοι δύο αστυνομικοί έπεσαν θύματα μελών «καταπιεσμένης μειονότητας» – σύμφωνα με Τσίπρα, Καμμένο, Ρουβίκωνα και λοιπά συντρόφια- στην ίδια πόλη!

Όλα άρχισαν όταν ένας 27χρονος «ευπαθής», εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης (για κλοπές φυσικά), πείστηκε από τον δικηγόρο του πως αν θα εμφανιστεί δεν θα τολμήσουν οι δικαστές να μην τον αφήσουν ελεύθερο, για να μην στενοχωρήσουν Τσίπρα, Καμμένο, Ρουβίκωνα και λοιπούς…

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν τη σύλληψή του!

Και μόλις οι δύο αστυνομικοί που τον συνόδευαν τον έβγαλαν από το Δικαστικό Μέγαρο, δέχθηκαν την ομαδική επίθεση συγγενών και φίλων του «καταπιεσμένου» κλέφτη. Οι αστυνομικοί, καθώς και ο δικηγόρος του «ευπαθή» κατέληξαν στο νοσοκομείο, ενώ ο «ευπαθής» κάπου θα πίνει τον καφέ του, δοξάζοντας Τσίπρα, Καμμένο, Ρουβίκωνα και λοιπά συντρόφια! Γι’ αυτόν είναι η ζωή στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπρο-καμμενο-ρουβικονιστάν!