ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΙΑΣ ΤΟ… ΚΑΓΚΕΛΟ!

Γράφει ο Νικόλαος Η. Σκαντζός

Τις τελευταίες ημέρες, αν ανοίξετε οποιοδήποτε από τα πορνοκάναλα (έτσι τα αποκαλεί ο «σύντροφος» Πολάκης), είναι σίγουρο ότι θα πέσετε πάνω σε πληροφορίες και «ειδήσεις», που αφορούν την καθημερινά εξελισσόμενη φαρσοκωμωδία της εκλογής αρχηγού, στο κόμμα: ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ !

Κάθε τόσο ανακοινώνεται και μία νέα υποψηφιότητα αρχηγού, σοσιαλιστή, σωτήρα.

Όσοι προσπαθούν να καταμετρήσουν τις υποψηφιότητες έχουν χάσει όχι μόνο το λογαριασμό, αλλά και το νου τους, βλέποντας ότι αν οι υποψηφιότητες συνεχιστούν με αυτόν το ρυθμό,  θα φτάσουν στις εκλογές, όπου κάθε οπαδός θα είναι σχεδόν και ένας υποψήφιος αρχηγός.

Γελάνε και τα… τσιμέντα με το χάλι τους.

Όταν δε ακούσετε, τις ατελείωτες ιδεολογικές παπαρολογίες που εκτοξεύουν, καλό είναι να μην έχετε βάλει κάτι στο στομάχι σας, γιατί θα το… ξεράσετε.

Είναι τόσο ακατάσχετα λαλίστατοι, που σε κάνουν να σκεφτείς, ότι δεν μπορεί…..θα μιλήσουν και για… τα χρέη της Πασοκαρίας, από τα θαλασσοδάνεια, που έχουν πάρει σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Αμ δε !

Δεν ακούγεται κιχ, δεν μιλάει κανείς για το χρέος των διακοσίων περίπου εκατομμυρίων !

Το αποφεύγουν, σαν να πρόκειται για το νόθο παιδί  που έκανε η κόρη τους !

Κι αναρωτιέσαι και ρωτάς, κι απάντηση δεν παίρνεις:

Αφού ρε αλήτες, χρεωκοπήσατε τη Χώρα και στη συνέχεια χρεωκοπήσατε και το απόΚΟΜΜΑ σας, τώρα ζητάτε να σας αναθέσουμε τη σωτηρία και των ΔΥΟ ;

Με ποια λογική; Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι;

ΥΓ. 1 (πρόταση):

Συμπατριώτες… όσοι έχετε σκοπό να πάτε να ψηφίσετε στις γελοίες εκλογές που θα στήσουν, για την ανάδειξη αρχηγού, σάς προτείνουμε να βάλετε μέσα στόν φάκελο κάτι, που να ταιριάζει με τις μούρες τους, που είναι ίδιες με τον… πρωκτό τους !

ΥΓ. 2 (ένα παλιό αναπάντητο ερώτημα):

Με τόσες πολιτικές πατσαβούρες που έχουμε, γιατί υπάρχει τόση πολλή σκόνη, γύρω μας;