Η ΡΟΥΜΑΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ «ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕ» 200 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ένα από τα παραμύθια που μας σερβίρουν οι καθεστωτικοί –και επί Σαμαροβενιζέλων που άρχισε το φαινόμενο και επί Τσιπροκαμμένων που γιγαντώθηκε- είναι ότι δεν μπορεί η Ελληνική Ακτοφυλακή να εμποδίσει τα «προσφυγάκια» να έρχονται στα νησιά μας, γιατί θα προκληθούν πολλοί πνιγμοί.

Πρόκειται βεβαίως περί κολοσσιαίου ψεύδους! Διότι, αμέσως μετά το περυσινό στρατιωτικό κίνημα στην Τουρκία, τα ίδια ΜΜΕ δια των οποίων οι καθεστωτικοί μας διοχετεύουν τα παραπάνω παραμύθια, έγραφαν πως οι ελληνικές αρχές έχουν στείλει στα νησιά πολεμικά πλοία, για να εμποδίζουν Τούρκους φυγάδες να περάσουν απέναντι. Και πράγματι, εκείνη την εποχή δεν πέρασε ούτε κουνούπι!

Μια ακόμα απόδειξη ότι η ανάσχεση των λαθρομεταναστών είναι εφικτή, μας δίνει το χθεσινό παράδειγμα της ρουμανικής ακτοφυλακής, η οποία αναχαίτισε στη Μαύρη Θάλασσα δύο πλεούμενα που μετέφεραν πάνω από 200 «προσφυγάκια».  

Κι αυτό ήταν το τέταρτο πλεούμενο που μεταφέρει «προσφυγάκια» το οποίο αναχαίτισαν οι αρχές της Ρουμανίας στη Μαύρη Θάλασσα από τα μέσα του Αυγούστου.

Άρα, μας κοροϊδεύουν τα εγχώρια τσιράκια του Σόρος, με τις διάφορες δικαιολογίες –προφάσεις εν αμαρτίαις! Αλλά, μην περιμένετε ανασχέσεις λαθρομεταναστών, εάν δεν έρθει στα πράγματα η Χρυσή Αυγή!