ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ PIPPA BACCA

Διάβασα για μία Ιταλίδα, που στον απόηχο του μαζικού κτηνώδους βιασμού μιας 26χρονης κοπέλας από την Πολωνία και του άγριου ξυλοδαρμού του φίλου της, σε παραλία της Ιταλίας από «πρόσφυγες», (κάποιοι από τους οποίους που βρίσκονταν στην χώρα με προσωρινή άδεια για «ανθρωπιστικούς λόγους»), θέλοντας να πείσει τον κόσμο ότι “όλοι οι μετανάστες είναι καλοί”, έθεσε τον εαυτό της στη θέση πειραματόζωου και άρχισε να περπατάει γυμνή μέσα από πάρκο που ήταν «πρόσφυγες» και «μετανάστες». Το “πείραμα” – συνοδεία κάμερας – έγινε ώστε να δει όλος ο κόσμος ότι κανείς μετανάστης δεν θα την πειράξει. Κάποια στιγμή το ιταλικό πειραματόζωο, κάπως τρομαγμένο, ακούγεται να λέει σε κάποιους “παράτυπους”: «Ελάτε ξέρω ότι είστε καλοί έτσι δεν είναι;». Κάποιος πάντως, ακούγεται να της φωνάζει να φύγει από εκεί, καθώς ο κίνδυνος υπήρχε…

Πολλοί δυτικοί που – σώμα και ψυχή – έχουν παραδοθεί στην πλάνη της “multi-culti” – “open borders” αριστερής/νεοταξικής σέκτας, φαίνεται ότι πάσχουν από το «Σύνδρομο Pippa Bacca».

Τι εστί Pippa Bacca; Η Pippa Bacca ήταν μια Ιταλίδα «ιδεαλίστρια» που τον Μάρτιο του 2008, για χάρη της «ειρήνης» και του «multi culti ζευγαρώματος», ξεκίνησε από το Μιλάνο για να φτάσει στην Ιερουσαλήμ, κάνοντας οτοστόπ και θέλοντας, περνώντας μέσα από μουσουλμανικές χώρες, να δείξει ότι όλοι άνθρωποι «είναι καλοί», τελικά. Δεν γύρισε ποτέ πίσω.

Διαβάστε περισσότερα στο redskywarning.blogspot.gr