ΜΟΥΖΑΛΑΣ: 30.000 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!

Σε 30.000 προσδιόρισε τα «προσφυγάκια» που έχουν κάνει αίτηση ασύλου και δεν υπάγονται σε καθεστώς μετεγκαταστάσεων, άρα θα μείνουν οριστικά στην Ελλάδα, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης), Μουζάλας, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Τα Νέα». Βεβαίως, δεν εξήγησε πως θα μετεγκατασταθούν τα υπόλοιπα «προσφυγάκια», εφόσον το πρόγραμμα έχει αποδειχθεί φιάσκο και επιπλέον, πολλές χώρες της Ευρώπης αρνούνται να συμμορφωθούν μ’ αυτό… Και βέβαια, αναφέρεται στα «προσφυγάκια» που έχουν ήδη έρθει κι όχι σ’ αυτά που είναι στο… δρόμο για να’ ρθουν και σ’ αυτά που θα’ ρθουν στο μέλλον.

Είπε επίσης, πως ετοιμάζονται τρία νέα προγράμματα ένταξης με το πρώτο να αφορά νέα καταγραφή, ιδιότητες, απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ, το δεύτερο να αφορά την εγγραφή όλων των παιδιών στα σχολεία και πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, ενώ το τρίτο αφορά την ένταξη στην εργασία.

Και που θα βρεθούν οι δουλειές για να «ενταχθούν στην εργασία» τα «προσφυγάκια», ενώ οι Έλληνες άνεργοι ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο; Προφανώς, θα επιδοτηθούν από το ψευδοκράτος εργασιακές θέσεις για τα «προσφυγάκια», εις βάρος των Ελλήνων ανέργων. Οι οποίοι, στο κάτω-κάτω της γραφής, έχουν κι άλλη… επιλογή: να φύγουν μετανάστες στο εξωτερικό, όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα (τα τελευταία χρόνια της κρίσης) κι άλλοι 430.000 άνεργοι Έλληνες! Για να γίνει πράξη το «όραμα» του Σόρος και των εγχώριων υπηρετών του, για αντικατάσταση του πληθυσμού της χώρας και εν συνεχεία ισλαμοποίησή της!