ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ… ΤΡΕΙΣ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ «ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ»

Οι αρχικές υποψίες επιβεβαιώθηκαν στην Ιταλία, σχετικά με την προέλευση των δραστών που είχαν χτυπήσει μέχρι λιποθυμίας τον αρραβωνιαστικό μιας 26χρονης κοπέλας από την Πολωνία και στη συνέχεια τη βίασαν επανειλημμένως στην παραλία Ρίμινι.

Έτσι, στη σύλληψη τεσσάρων καθαρμάτων από το Κονγκό προχώρησε η ιταλική αστυνομία. Οι τέσσερις, όπως αποδείχθηκε, δράστες είχαν αρχικά επιτεθεί στον φίλο της γυναίκας και τον χτύπησαν μέχρι που τον άφησαν λιπόθυμο. Αφού τον εξουδετέρωσαν βίασαν επανειλημμένα την κοπέλα από την Πολωνία παρατώντας την γεμάτη αίματα στην παραλία. Το άτυχο ζευγάρι των τουριστών είχαν τότε εντοπίσει περαστικοί που ειδοποίησαν τις αρχές.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας άνδρας ηλικίας 20 ετών, στον οποίο είχε απονεμηθεί άδεια για να παραμείνει στην Ιταλία μέχρι το 2018 για ανθρωπιστικούς λόγους επειδή απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου που υπέβαλε, αλλά και τρεις ανήλικοι ομοεθνείς του, δύο αδέρφια ηλικίας 15 και 17 ετών και ένας 16χρονος. Δηλαδή «εμβολιασμένα προσφυγόπουλα», μετέχοντα της ιταλικής παιδείας και συμμαθητές των Ιταλοπαίδων!