Ο ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Κούλογλου: Δεν κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με Χρυσαυγίτες
«Όχι» είπε ο κομμουνιστής ευρωβουλευτής Κούλογλου, σε πρόσκληση του προέδρου της κυπριακής Βουλής, να παρακαθίσει σε δείπνο με Έλληνες και Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές, επειδή είχε προσκαλέσει και ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής.

«Δυστυχώς, δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόσκλησή σας για το δείπνο που παραθέτετε στους Έλληνες και Ελληνοκύπριους ευρωβουλευτές. Αντίθετα με την καθιερωμένη πρακτική των τελευταίων ετών, έχετε προσκαλέσει και τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής» αναφέρει ο Στέλιος Κούλογλου, στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Συλλούρη και υπενθυμίζει ότι οι νοσταλγοί της δικτατορίας ευθύνονται για την κυπριακή τραγωδία.

«Προκαλεί πάντως εντύπωση, ότι ο πρόεδρος της κυπριακής Βουλής προσκαλεί βουλευτές από το κόμμα των υμνητών και νοσταλγών της Απριλιανής δικτατορίας, η οποία ευθύνεται για τη προδοσία της Κύπρου και την κατοχή της από τα τουρκικά στρατεύματα» αναφέρει χαρακτηριστικά σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Προσθέτει δε, ότι «το νεοναζιστικό μόρφωμα δικάζεται στην Ελλάδα με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, μετά την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις δολοφονικές επιθέσεις εναντίον Ελλήνων πολιτών και μεταναστών».

Άσε μας ρε Κούλογλου με τις βαρύγδουπες δηλώσεις! Λογικό βέβαια να μην κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με χρυσαυγίτες. Εσύ έχεις συνηθίσει να κάθεσαι μόνο με κλέφτες και λαμόγια του ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκες πριν μετακομίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους οποίους ουδεμία σχέση έχουν οι χρυσαυγίτες, βουλευτές και μη.

Οι πολίτες αποφασίζουν ποιοι θέλουν να τους εκπροσωπήσουν και οι χρυσαυγίτες είναι πάντα και παντού παρόντες. Όχι απόντες. Κατάλαβες;

Κάτσε στη γωνιά σου τώρα και παρακολούθα τα ποσοστά μας να ανεβαίνουν και κοίτα να καθίσεις να φτιάξεις καμιά μαϊμουδοδημοσκόπηση, όπως μόνο εσύ ξέρεις… Περαστικά.