ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΣΝΟΦ

«Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε την τρίχα άλλαξε μήτε την κεφαλή του», λέει η σοφή λαϊκή παροιμία. Αυτό ισχύει για τους Σκοπιανούς, που προσφάτως άλλαξαν κυβέρνηση και υποτίθεται πως άλλαξαν και συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα, εγκαταλείποντας τις αλυτρωτικές διαθέσεις – όπως έχουν βαλθεί να μας πείσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Ε, λοιπόν, τίποτα δεν άλλαξε! Και μια ακόμα απόδειξη αυτού, η συνάντηση που είχαν ο νέος πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, κι ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου και αρμόδιος για τη Διασπορά, Έντμοντ Αντέμι, με την αντιπροσωπεία του Συλλόγου Σλαβομακεδόνων από τη «Μακεδονία του Αιγαίου».

Πρόκειται περί των απογόνων των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΝΟΦ (Σλαβικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο – «αδερφάκι» του ΕΑΜ) που πολεμούσαν την Ελλάδα μέσα από τις τάξεις του κουκουέδικου ΔΣΕ, για να «ελευθερώσουν» την Μακεδονία μας – παραδίδοντάς την στον Τίτο. Όλοι αυτοί μετά την συντριβή των κομμουνιστοσυμμοριτών σε Γράμμο και Βίτσι, βρήκαν ασφαλές καταφύγιο στην λεγόμενη «Μακεδονία του Βαρδάρη», τμήμα τότε της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας του Τίτο – τα σημερινά Σκόπια- περιμένοντας τον νέο γύρο κομμουνιστικής ανταρσίας, που όμως δεν ήρθε ποτέ!  Και βέβαια, οι απόγονοι των κομμουνιστοσυμμοριτών, προπαγανδίζουν και τώρα την «απελευθέρωση» της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (όπως αποκαλούν την Μακεδονία μας) και την ένωσή της με την «Μακεδονία του Βαρδάρη» (Σκόπια) και την «Μακεδονία του Πιρίν» (που ανήκει στην Βουλγαρία), σε ένα ενιαίο κράτος της «Μεγάλης Μακεδονίας».

Μ’ αυτούς τους αχρείους συναντήθηκε ο συνομιλητής του Κοτζιά, Σκοπιανός πρωθυπουργός, με ότι αυτό σημαίνει…