600 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ… ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!

Μετά την Λιβαδειά και την Λάρισα, μπαίνει και η Καρδίτσα στο «χορό» της στέγασης «προσφύγων» σε διαμερίσματα – με όλα τα έξοδα πληρωμένα, συν οικονομική βοήθεια μέσω προπληρωμένων καρτών, ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες, συν κοινωνική υποστήριξη, ψυχοκοινωνική βοήθεια, υπηρεσίες διερμηνείας και βοήθεια για τη μεταφορά τους από και προς την Υπηρεσία Ασύλου.

Έτσι, η νεοταξίτικη Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, σε συνεργασία με τους δήμους Καρδίτσας και Λαρισαίων (ελεγχόμενους από τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ενεργώντας στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων του… συνταγματικού τόξου), ανακοίνωσε την υλοποίηση του προγράμματος φιλοξενίας «προσφύγων» σε διαμερίσματα στις δύο πόλεις της Θεσσαλίας, προσφέροντας στέγαση και υποστηρικτικές υπηρεσίες σε συνολικά 600 «προσφυγάκια» – για αρχή.

Οι θέσεις προσωρινής φιλοξενίας θα είναι σε 30 διαμερίσματα στην Καρδίτσα (για 180 «προσφυγάκια») και σε 70 διαμερίσματα στη Λάρισα (για 420), ενώ το πρόγραμμα έχει στόχο να στεγάσει μέχρι το τέλος του έτους 31.000 «προσφυγάκια».

Κι όλα αυτά ενώ τελειώνουν με συντριπτική ήττα των τζιχαντιστών, οι πόλεμοι σε Συρία και Ιράκ! Αλλά, δεν ακούγεται κιχ για την επιστροφή των ανθρώπων αυτών στις εστίες τους, για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμησή τους. Οπότε, δεν είναι ο πόλεμος που τους κρατά εδώ, αλλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την επίτευξη του σατανικού σχεδίου ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας!