ΠΡΟΣΟΧΗ! Η Ν.Τ.Π. ΒΛΑΠΤΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ: ΙΤΑΛΙΔΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΓΥΜΝΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ – ΒΙΝΤΕΟ

  
Μετά τον ομαδικό βιασμό που υπέστη μια 26χρονη Πολωνή μπροστά στα μάτια του συντρόφου της, από τέσσερις μετανάστες από το Μαρόκο, τη Νιγηρία και το Κονγκό, μια Ιταλίδα από την Νάπολη αποφάσισε πως έπρεπε να περπατήσει όπως την γέννησε η μητέρα της ανάμεσα σε λαθρομετανάστες προκειμένου να αποδείξει ότι δεν είναι βιαστές.

Στο βίντεο (το οποίο προφανώς τραβάει κάποιος το ίδιο ανεγκέφαλος φίλος της) η γυναίκα φαίνεται να λέει «οι πρόσφυγες είναι καλοί», ενώ ένας άλλος Ιταλός την παροτρύνει να φύγει από εκεί γιατί είναι επικίνδυνα ενώ φωνάζει σε κάποιους που προσπαθούν να την αγγίξουν.

Στη συνέχεια ελαφρώς φοβισμένη λέει στους μετανάστες «Ελάτε ξέρω ότι είστε καλοί έτσι δεν είναι;». Είναι άγνωστη η συνέχεια του «κοινωνικού πειράματος», καθώς το βίντεο τελειώνει.

Το να της επιτεθούν καθώς καταγράφουν το γεγονός στο βίντεο είναι βέβαια λίγο απίθανο.

Το θέμα είναι γιατί τι κουβαλάει στο κεφάλι της η συγκεκριμένη γυναίκα και τι είδους αρρωστημένα μηνύματα θέλει να περάσει στον κόσμο.

Βρε ουστ από δω, με την κάθε (στερημένη) πικραμένη…

Δείτε και το επίμαχο βίντεο: