Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ, ΟΙ ΤΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ… ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΟΥΚΟΥΕ

Γράφει ο Αντίοχος

Πολλές τσάρκες ανά την Ελλάδα κάνει ο Αμερικανός πρέσβης και αναρωτιόμαστε γιατί τέτοια… κινητικότητα. Βέβαια, στις περιοχές που πηγαίνει, υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό: πολλά «προσφυγάκια». Τυχαίο; Δε νομίζω!

Ιδού ένα αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τους πραγματικούς σκοπούς των επισκέψεών του, από τοblog της Βοιωτίας permisospress.blogspot.gr:

«Στη Λιβαδειά για τους πρόσφυγες ο Αμερικανός πρέσβης

Σύσκεψη στην οποία θα παραβρεθεί ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, Τζέφρι Πιάτ, θα πραγματοποιηθεί στη Λιβαδειά την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων στην πόλη της Λιβαδειάς. Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο παλιό δημαρχείο».

Αλήθεια, γιατί ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τα εν Ελλάδι «προσφυγάκια» ο Αμερικανός πρέσβης; Ή μήπως, ενεργώντας ως εκπρόσωπος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν ενδιαφέρεται απλώς, αλλά δίνει και τις σχετικές οδηγίες όπου πάει;

(ΥΓ) 1: Θυμίζουμε, ότι η Λιβαδειά –που έχει δήμαρχο ΣΥΡΙΖΑ- είναι η πρώτη πόλη στην Ελλάδα που εφήρμοσε το σχέδιο στέγασης των «προσφύγων» σε σπίτια – με όλα τα κομφόρ και τα έξοδα πληρωμένα- για να «ενσωματωθούν» στην ελληνική κοινωνία, αφού δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από δω! Προφανώς, όλα αυτά γίνονται υπό την αιγίδα της αμερικανικής πρεσβείας και της CIA!

(ΥΓ) 2: Παρεμπιπτόντως, ενώ παλαιότερα τα κομμούνια δεν άφηναν σε χλωρό κλαρί τους Αμερικανούς πρεσβευτές, κι όπου πήγαιναν τους έστηναν διαδηλώσεις («Yankees go home», κ.τ.λ.), τελευταία δεν κουνιέται φύλλο! Γιατί συντρόφια; Μήπως γιατί στην πραγματικότητα είστε κι εσείς υπό την αιγίδα της πρεσβείας και της CIA, υπέρ του κοινού σκοπού, μιας Ελλάδας χωρίς Έλληνες; Κι αν δεν είναι έτσι, αποδείξτε το! Αν τολμάτε, κάντε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο της συνεδρίασης! Άιντε να σας δούμε και να σας… παραδεχτούμε!