ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ«ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ» ΤΗΣ «ΑΥΓΗΣ» – ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ… ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!

Φιλική «κατάληψη» στην λαχανοφυλλάδα «Αυγή» του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν παρακρατικοί υπάλληλοι των Τσίπρα και Καμμένου, για την απελευθέρωση του συντρόφου «Παναγιώτη Ζ.», προφυλακισμένου για εμπρησμό πυροσβεστικού οχήματος το 2012.

Ενώ, λοιπόν, οι «καταληψίες» έπιναν το καφεδάκι τους με τα συντρόφια της «Αυγής» κι έλεγαν ιστορίες για την… διαρκή επανάσταση, εμφανίστηκε απρόσκλητη μια διμοιρία της ΥΜΕΤ.  

Μετά από συνεννόηση με τη διεύθυνση της Αυγούλας, που εξήγησε ότι πρόκειται για συντρόφια,η αστυνομική δύναμη αποχώρησε.

Λίγο αργότερα, εμφανίστηκαν άλλοι αστυνομικοί, της ΟΠΚΕ, και είδαν κάποια από τα συντρόφια που έφευγαν από την «Αυγή» (αφού τον ήπιαν τον καφέ τους- ίσως φουμάρισαν και τον… ναργιλέ τους) να τρέχουν στη θέα τους, μπήκαν στο κτίριο νομίζοντας προφανώς πως γίνεται ληστεία ή κάτι τέτοιο.

Ενώ, λοιπόν, επιχείρησαν να ελέγξουν τους (τάχα μου…) «καταληψίες», δέχτηκαν φραστική επίθεση από τους… δημοσιογράφους της φυλλάδας του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί… ενοχλούσαν τους παρακρατικούς, μέσα στο «σπίτι» τους!

Και στήθηκε στα γρήγορα και μια από τις συνήθεις «καταγγελίες» ότι τους… απειλούσαν με πιστόλια και τώρα οι αστυνομικοί κινδυνεύουν να πέσουν θύματα της εκδικητικής μανίας των κομπλεξικών μαρξιστών του ΣΥΡΙΖΑ!

Μα καλά, που ζουν αυτοί οι αστυνομικοί; Δεν ήξεραν πως κουκουλοφόροι «καταληψίες», συριζαίοι δημοσιογράφοι και συριζοψεκασμένοι υπουργοί είναι όλοι τους συντρόφια; Κι αν δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;