ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ 2017: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ

Γράφει ο Α.Γ.Π.

Σάββατο 9/9/2017, 19:00, στο αιώνιο μνημείο της Θυσίας, στον τόπο που τα λόγια είναι φτωχά να αποδώσουν το μέγεθος της Θυσίας και το μεγαλείο ψυχής των Αθανάτων Ηρώων μας.

Για μία ακόμα χρονιά, μόνοι εμείς, στα χρόνια του ξεπεσμού και της απόλυτης παρακμής, θα δακρύσουμε, θα Τιμήσουμε και θα ανανεώσουμε τον Όρκο μας, να μην παραδώσουμε σε κανέναν αλλόφυλο, γη και ύδωρ, Ιερά και Όσια.

Στη σημερινή Ελλάδα των προσκυνημένων, ο Χρυσαυγίτης παραμένει ο μόνος που δικαιούται να γονατίζει στο Μνημείο του βασιλιά Λεωνίδα και των 300 του και να ανανεώνει τον Ιερό Όρκο του πολεμιστή, ότι θα αποδειχτεί αντάξιος να φέρει στις φλέβες του Αίμα Ελληνικό, όμοιο μ’ αυτό που κυλούσε στις φλέβες των Σπαρτιατών και των Θεσπιέων.

Ο Χρυσαυγίτης του 2017, πιστός στην Ιδέα, της οποίας είναι Πολιτικός Στρατιώτης, είναι ο Σπαρτιάτης του σήμερα, που δεν τον ενδιαφέρει ούτε η αριθμητική υπεροχή των εχθρών, ούτε ο εξοπλισμός τους. Το μόνο που ορίζει το ανυπότακτο και αμετανόητο της μάχης και της απόφασης για Νίκη ή Θάνατο, είναι το ότι, αν ο Χρυσαυγίτης κάνει πίσω σήμερα, φοβηθεί, λιποτακτήσει, ή συμβιβαστεί, θα χαθεί για πάντα, η Ελλάδα κι ο Αιώνιος Ελληνικός Πολιτισμός, θα ξεπέσουν και θα ντροπιαστούν τα Ιερά και τα Όσια της Φυλής και του Αίματος, θα δακρύσουν, από πίκρα, εκεί στα Ηλύσια Πεδία, οι αθάνατες μορφές των Λακεδαιμονίων φρουρών της Πίστης και της Ελληνικής Τιμής.

Θερμοπύλες 2017: Οι Χρυσαυγίτες θα Τιμήσουμε, ΜΟΝΟΙ και ξανά, το Λεωνίδα και τους 300 του, αλλά και τους σύγχρονους δικούς μας Αθάνατους Ήρωες, το Μίκη, το Γιώργο και το Μάνο και θα ανανεώσουμε τον Ιερό μας Όρκο, στα Ιερά και τα Όσια της Φυλής και του Ελληνικού μας Αίματος. Θα ξαναφωνάξουμε και φέτος στους εχθρούς μας και εχθρούς της Πατρίδας και θ’ ακουστεί ως τα ουράνια και τις πύλες του Άδη, όχι μόνο το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ του Λεωνίδα, αλλά και την απόφασή μας όπως έκαναν ΠΑΝΤΑ οι Έλληνες, να νικήσουμε ή να πεθάνουμε.

Θερμοπύλες Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017, εκεί που οι ψυχές των Αθανάτων Ηρώων σμίγουν με τις καρδιές των Χρυσαυγιτών.

Ζήτω η ΝΙΚΗ!