ΓΙΑΦΚΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Σε γιάφκες ισλαμιστών τρομοκρατών έχουν μετατραπεί πολλά από τα «άτυπα» (παράνομα) τζαμιά που λειτουργούν υπό την ανοχή του ψευδοκράτους στην Αθήνα. Σύμφωνα με πρόσφατη άκρως απόρρητη έκθεση των «ειδικών» υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ,, ιεροκήρυκες καλούν σε πόλεμο ενάντια στους «αποστάτες του Ισλάμ, ενώ φανατικοί εκφράζονται ανοιχτά υπέρ των αποκεφαλιστών του ISIS και επικροτούν τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεων στις διάφορες χώρες των «απίστων».
Επιπροσθέτως, στην έκθεση υπάρχουν πληροφορίες από πηγές που χαρακτηρίζονται υψηλής αξιοπιστίας, για διασυνδέσεις των επικεφαλής ορισμένων παράνομων τζαμιών με δίκτυα που διευκόλυναν τη μετακίνηση ισλαμιστών τρομοκρατών από χώρες της Βόρειας Αφρικής (Μαρόκο, Αλγερία, Τυνησία και Λιβύη) στη Συρία και στο Ιράκ μέσω Ελλάδας, για να ενταχθούν στον ISIS, καθώς επίσης και για διασυνδέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα -οργάνωση που προωθεί το «τζιχάντ» – τον «Ιερό Πόλεμο» κατά των «απίστων».
Πότε θα χτυπήσουν ανθρώπινους στόχους στην χώρα των «αλληλέγγυων» και των «ανοιχτών συνόρων» οι «Τρελοί του Αλλάχ»; Με τέτοιο μπάχαλο που επικρατεί, όποτε γουστάρουν!