ΨΟΦΟΔΕΞΙΟΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

«Μήνυμα» κατά των εθνικιστών και υπέρ της πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», έδωσε με συνέντευξή στα Νέα ο ψοφοδεξιός Επίτροπος (Λαθρο)Μετανάστευσης της ΕΕ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ψοφοδεξιοί κι αριστεροί, εκτός του ότι είναι ίδιοι στο… φαΐ, είναι ίδιοι και στην υπηρεσία της Νέας Τάξης-Παγκοσμιοποίησης.

Καμαρώστε τον και δώστε βάση στα λεγόμενά του, ειδικά όσοι -καλοπροαίρετοι κατά τα άλλα πατριώτες- νομίζετε πως αν έρθει η νουδούλα στην εξουσία θ’ αλλάξουν τα πράγματα:

«Με τη ρητορική της μισαλλοδοξίας, του εξτρεμισμού και της ξενοφοβίας, ανασύροντας ιδέες και φόβους μέσα από τις πιο σκοτεινές σελίδες της σύγχρονης ευρωπαϊκής ιστορίας, οι δυνάμεις αυτές αμφισβητούν τις θεμελιώδες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες χτίστηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα. Είναι εκείνοι που απαρνούνται τις αρχές της αλληλεγγύης και της συνυπευθυνότητας, προτείνουν την επιστροφή στον απομονωτισμό και τα κλειστά σύνορα, στρέφονται κατά της συνοχής των κοινωνιών μας. Η γενιά μας έχει το καθήκον να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να μην επιτρέψει αυτές οι δυνάμεις να επικρατήσουν… Σκοπός μας δεν είναι φτιάξουμε μια Ευρώπη «φρούριο». Αντίθετα όλες οι πρωτοβουλίες μας, όπως η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής και τα νέα συστήματα διαχείρισης των συνόρων θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της ασφάλειας στο εσωτερικό της ΕΕ, κάτι που αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για να παραμείνουν τα εσωτερικά μας σύνορα ανοικτά».