Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΗΣ… ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, το βράδυ της Παρασκευής, παρακρατικά σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου επιτέθηκαν στον Περιφερειακό Σύμβουλο της Ελληνικής Αυγής για την Αττική, Συναγωνιστή Περικλή Μουλιανάκη, στην περιοχή του Πειραιά, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητό του και τον λήστεψαν.

Κι ενώ ο Συναγωνιστής αναγνώρισε τους δράστες, ολόκληρη η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά αρνήθηκε να πάει στο σημείο που βρίσκονταν οι παρακρατικοί, για να τους συλλάβει. Ο δε εισαγγελέας υπηρεσίας, είχε χαθεί από προσώπου γης.

Επίσης, άλλοι ή οι ίδιοι παρακρατικοί των Τσιπροκαμμένων, έκαψαν αυτοκίνητο στελέχους της Χρυσής Αυγής, στα δυτικά προάστια – για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Τι έγραψαν γι’ αυτά τα θλιβερά περιστατικά τα μεγάλα «ενημερωτικά» ΜΜΕ; Ούτε λέξη!

Τι θα έγραφαν οι παλιολινάτσες της… ενημέρωσης, αν στη θέση του Συναγωνιστή Μουλιανάκη ή του Συναγωνιστή Γιαννόγκωνα ήταν κάποιο στέλεχος κόμματος του… συνταγματικού τόξου και δράστες υπήρχε υποψία πως ήταν εθνικιστές; Ολόκληρα κατεβατά, για μια βδομάδα τουλάχιστον και με την απαίτηση να παρέμβει άμεσα όχι κάποιος εισαγγελέας, αλλά ο… Άρειος Πάγος ολόκληρος!

(ΥΓ): Αλήθεια, το κόμμα που «καταδικάζει τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται» και που «θα πατάξει την ανομία» (η νουδούλα των Κούληδων και των Βοριδομπουμπούκων), γιατί άραγε παρέλειψε να καταδικάσει τις επιθέσεις του παρακράτους, υπό την προστασία του ψευδοκράτους;