Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΟΠΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ: ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

 

Οπλισμένοι από την ατιμωρησία που τους προσφέρει η συνεργασία με το κράτος, οι παρακρατικοί συνεχίζουν ακάθεκτοι το καθεστωτικό έργο τους εναντίον της Χρυσής Αυγής, μαζί με λαμόγια, διεθνείς τοκογλύφους, καναλάρχες, πολιτικάντηδες και άλλες κατηγορίες εχθρών του Ελληνικού Λαού.

Έτσι, λίγες ώρες μετά την άρνηση της Αστυνομικής Διευθύνσεως Πειραιά να προβεί σε συλλήψεις κακούργωνοι παρακρατικοί προέβησαν σε εμπρηστική επίθεση εναντίον του αυτοκινήτου του Συναγωνιστή και Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Λαϊκού Συνδέσμου, Μιχάλη Γιαννόγκωνα, με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή του.

Η ΕΛ.ΑΣ λέει ότι… ψάχνει για υπόπτους, όμως το γεγονός ότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά αρνήθηκε να συλλάβει τους δράστες όταν τους είχε μπροστά της δείχνει ότι μάλλον η αναζήτηση θα αποβεί… «άκαρπη».

Οι παρακρατικοί και οι κρατικοί εντολείς τους νομίζουν ότι με τέτοιες ενέργειες θα καταφέρουν να κάμψουν το ηθικό των Ελλήνων Εθνικιστών. Πλανώνται πλάνην οικτράν και αυτό αποδεικνύεται και αυτή είναι η δεύτερη εμπρηστική επίθεση που έχει ως στόχο τον συγκεκριμένο Συναγωνιστή, με την προηγούμενη να τοποθετείται χρονικά μόλις ένα χρόνο πριν.

Δυστυχώς, όμως, για το σύστημα των κλεφτών, των απατεώνων και των αντεθνιστών που πολεμάνε την Χρυσή Αυγή, ήδη τα στελέχη και οι φίλοι της Χρυσής Αυγής έχουν αποδείξει ότι το «ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΒΟΜΒΕΣ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά μία πραγματικότητα που κανένας καθεστωτικός λακές δεν δύναται να κατανοήσει, ούτε να αλλάξει.

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-atimwrhsia-oplizei-tous-parakratikous-emprhstiko-chtuphma-se-autokinhto-s#ixzz4rVYIWq00