ΟΙ ΣΚOΠΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ» ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!

Γράφει η Κορίνα Πενέση

Πανηγύρι έστησαν οι σκοπιανοί για την «επιστημονική» μελέτη ινστιτούτου της Ισπανίας που σύμφωνα με αυτούς, επιβεβαιώνει την καταγωγή τους από τον Μέγα Αλέξανδρο και τους αρχαίους Μακεδόνες.

Το γελοίο «επιστημονικό» δημοσίευμα, το οποίο έρχεται λίγο πριν την επίσκεψη του Έλληνα ΥΠΕΞ στη χώρα – αφού επιμένει να συνδιαλέγεται με δαύτους – όπου θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και (τι άλλο;) το θέμα της ονομασίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Βέτσερ, «Το περίφημο Εθνικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας της Μαδρίτης, στην Ισπανία, εξέτασε και σύγκρινε τα γονίδια των μεσογειακών λαών, από όπου επιβεβαιώθηκε ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων (που αυτοαποκαλούνται Μακεντόνσκι) προέρχονται από την παλαιά μεσογειακή ομάδα των χωρών, στην οποία ανήκουν οι λαοί της Ιβηρικής Χερσονήσου, η Χώρα των Βάσκων, ο Βορειαφρικανοί, οι Ιταλοί, οι Εβραίοι, οι Λιβανέζοι, οι Αρμένιοι οι Ιρανοί (Πέρσες). Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι οι Μακεντόνσκι, οι Σλάβοι δηλαδή των Σκοπίων, δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν ανήκουν στην παλαιά μεσογειακή ομάδα εθνών.»

Και το καλύτερο: «Οι Έλληνες έχουν μάλλον συγγένεια με… υποσαχάρια έθνη, όπως είναι οι Αιθίοπες»!

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που οι Σκοπιανοί προσπαθούν με χαλκευμένα στοιχεία να αποδείξουν την καταγωγή τους «επιστημονικά». Όπως αναφέρει κάποιος ακαδημαϊκός τους, οι Σκοπιανοί είναι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων που γύρισαν από τη… Σιβηρία (!) προς τα «πατρώα» εδάφη. Και ιδού πως το εξηγεί:  «Μετά από πέντε μακεδονο-ρωμαϊκούς πολέμους που διεξήχθησαν το δεύτερο αιώνα με το Φίλιππο τον Ε’ και το γιό του Περσέα, ένας μεγάλος αριθμός Μακεδόνων της ελίτ και της άρχουσας τάξης εγκατέλειψαν τη Μακεδονία και κατευθύνθηκαν τρομοκρατημένοι στο βορρά. Φοβόντουσαν τη σφαγή από το ρωμαϊκό στρατό που ερχόταν από το νότο και συγκεκριμένα από την Πελοπόννησο. Εγκατέλειψαν, έτσι, τα βαλκάνια και έφθασαν στη Σιβηρία. Αυτοί αποτελούσαν το μισό μακεδονικό πληθυσμό.»

Τα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας φυσικά συνεχίζουν  να αναπαράγουν τέτοια μυθεύματα.

Όσο συνεχίζεται η υποχωρητική εξωτερική πολιτική απέναντι στους σκοπιανούς που δεν σταματάνε ούτε λεπτό να επιβουλεύονται την Ιστορία, τα Εθνικά μας σύμβολα και τα εδάφη μας, τόσο οι Έλληνες Εθνικιστές θα επιμένουμε στην πάγια θέση της Χρυσής Αυγής: Κανένας συμβιβασμός για την Μακεδονία μας!