ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ… ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ – ΚΑΜΙΝΗΣ: ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΑ… ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ!

Άρχισαν τα… συντροφικά μαχαιρώματα στο κόμμα των κλεφτών και των απατεώνων, ενόψει της εκλογής νέου κλεφτο-πασοκάρχη!

Έτσι, πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» επικαλείται καταγγελίες παλαιού δημοτικού συμβούλου, ονόματι Γιώργου Αρσένη (τον οποίο οι… κακές γλώσσες «χρεώνουν» στον Jeffrey) κατά του Καμίνη για «περίεργες δαπάνες του Δήμου Αθηναίων, σπατάλες και τιμολόγια 500.000 ευρώ που δεν δικαιολογούνται».

Ο δε Καμίνης απάντησε πως τον πολεμάνε «τα κλειστά πολιτικά και οικονομικά κυκλώματα…» και υποσχέθηκε να ταράξει στη… δημοκρατία τους κυκλωματίες, αλλά για την «ταμπακιέρα» δεν είπε τίποτα.

Τώρα, όσον αφορά τα «κυκλώματα» που τον… πολεμούν, καλά θα κάνει ο Καμίνης να είναι πιο φειδωλός σε καταγγελίες για κυκλώματα. Διότι, ξεκινώντας μ’ ένα ταληράκι στις δημοτικές εκλογές (τόσο του έδιναν στις κρυφές δημοσκοπήσεις στην αρχή της προεκλογικής περιόδου), κατάφερε να πάρει το δήμο χάρη στα ψεύτικα τριαντάρια που του’ διναν τα κυκλώματα των εταίρων δημοσκοπήσεων και χάρη στους κατώτερους των περιστάσεων υποψηφίους που σκοπίμως κατέβασαν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στον πρώτο δήμο της χώρας, για να διευκολυνθεί η εκλογή του εκλεκτού των πέραν του Ατλαντικού κυκλωμάτων, Καμίνη!