ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΣΤΗΝ VOICE OF SYRIZA: Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΟΧΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

Μια άκρως απολογητική συνέντευξη προς την αριστερά και την… πρόοδο, έδωσε ο γραφικός, φωνακλάς και δήθεν «ακροδεξιός» Μπουμπούκος στο Αθηναϊκό Πρακτορείο (the voice of SYRIZA…), όπου οποία είπε… σεμνά και ταπεινά τα εξής: «Κανένας δεν εξίσωσε τις δύο ιδεολογίες, ναζισμό και κομμουνισμό. Σίγουρα όχι η ΝΔ. Ο ναζισμός παραμένει η πιο εγκληματική ιδεολογία που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης κυρίως διότι βαρύνεται με το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει γίνει στην ιστορία του ανθρώπου, το Ολοκαύτωμα». Ερχόμενος έτσι πολύ κοντά –παραπάνω δε γίνεται!- στις θέσεις του κουρδισμένου κουμμουνισταριού, ελπίζοντας προφανώς πως κάποια στιγμή (ίσως στην… εκατοστή δήλωση μετανοίας) θα τον… συγχωρήσει ο κυρίαρχος αριστερισμός για κάποιες… παραπάνω κουβέντες που έχει πει κατά καιρούς, απάνω στο… τσακίρ κέφι!   

(ΥΓ): Και παρεμπιπτόντως είπε και τα εξής: «Η κυβέρνηση του κ. Αλέξη Τσίπρα, την ώρα που ψηφίζει το μνημόνιο και ξεκινά τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, προσπαθεί να βρει κάτι για να πείσει το ακροατήριό της ότι παραμένει αριστερή».

Άρα, σύμφωνα με τον Μπουμπούκο, η συγκυβέρνηση… δεν είναι αριστερή, γιατί η αριστερά είναι… καλή και δεν ψηφίζει Μνημόνια, ούτε κάνει πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Δηλαδή, αυτά που λένε οι εκτός ΣΥΡΙΖΑ αριστεροί, για να σώσουν την… τιμή της διακορευθείσας αριστεράς! Σκέτο… μπουμπούκι ο τύπος!