Ο MISTER TSIPRAS ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠ’ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ

Στην Αμέρικα θα μεταβεί ο mister Tsipras (συνοδευόμενος από κουστωδία υπουργών με πρώτο και καλύτερο τον his master’s voice υπουργοπάνο Καμμένο…), σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του συριζοκομμουνιστικού altsantiri.gr, προκειμένου να συναντήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Η ημερομηνία του ταξιδιού φαίνεται να έχει «κλειδώσει» για τις 17 Οκτωβρίου.

Βεβαίως, η συνάντηση με τον κλόουν που παριστάνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ θα είναι μόνο για τις κάμερες και θα έχει εθιμοτυπικό χαρακτήρα. Οι ουσιαστικές συναντήσεις θα είναι άλλες. Προφανώς, μ’ αυτούς που έχουν αναλάβει την χειραγώγησή του (από τα τέλη του 2012, που είχε μεταβεί στις ΗΠΑ για να πάρει το «χρίσμα», καλεσμένος των «Ιδρυμάτων» – κάλυψη της CIA, Brookings και Levy…), για να πάρει απευθείας γραμμή, για την συνέχιση της καταστροφικής για την Πατρίδα και τον Λαό πολιτικής του!

(ΥΓ): Για να δούμε… Θα καταφέρει αυτή τη φορά (την προηγούμενη έμεινε με τη… γλύκα) ο υπουργοπάνος Καμμένος να πραγματοποιήσει το… όνειρο της ζωής του, ήτοι μια χειραψία με τον Τραμπ, για να τη δείχνει στα… εγγονάκια του, μετά τις επόμενες εκλογές, που θα τον στείλουν… σπίτι του οι Έλληνες ψηφοφόροι;