ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς και φέτος η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους πεσόντες Ήρωες του Εθνικού Στρατού στο Βίτσι, παρουσία βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής. Οι Χρυσαυγίτες, πιστοί στο ιστορικό ραντεβού τους τίμησαν και φέτος τους Έλληνες στρατιώτες που έβαλαν δια των όπλων οριστικό τέλος στην προδοσία των κομμουνιστών, οι οποίοι πολέμησαν για ανεξάρτητη Μακεδονία αποκομμένη από τον εθνικό κορμό.

Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του κινήματος μας έδωσαν το παρών το πρωί της Κυριακής και παρακολούθησαν την επιμνημόσυνη δέηση που τελέσθηκε μπροστά στο μνημείο των πεσόντων στρατιωτών του Εθνικού Στρατού. Συναγωνιστές και απλοί φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου από όλη τη Μακεδονία έδωσαν το παρόν στο αγωνιστικό προσκλητήριο της Χρυσής Αυγής.

Την εκδήλωση προσπάθησαν να αμαυρώσουν με την παρουσία τους οι σφουγγοκωλάριοι των κομμουνιστών, νεοδημοκράτες, με επικεφαλής της Βουλευτή Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου. Αγανακτισμένοι πολίτες τους έσυραν τα εξ αμάξης κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στεφάνου, γεγονός λογικό αφού αυτοί ήταν ικανοί να παραβρίσκονται και να καταθέτουν στεφάνια και σε εκδηλώσεις των συμμοριτών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης και Κιλκίς, Χρήστος Χατζησάββας. Κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου από τον μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Στεφάνι κατέθεσε επίσης ο Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελευθέριος Συναδινός.

Η αποδοχή του κόσμου ήταν πραγματικά καθολική. Οι βουλευτές του Κινήματός μας, καθώς και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, βρέθηκαν αρχικά στην επιμνημόσυνη δέηση και έπειτα μετέβησαν στο χώρο, μπροστά από το μνημείο, που αρχικά δόθηκε ένα σύντομο Ιστορικό των μαχών εκείνης της περιόδου και των γεγονότων που οδήγησαν στην τελική Νίκη των Ελλήνων.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/dunamikh-parousia-ths-chrushs-aughs-stis-ekdhlwseis-sto-bitsi-gia-th-nikh-t#ixzz4qynwooqg