(ΠΑΡ)ΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΕΛΛΑΔΑ

Για όσους αναρωτιούνται τι θα απογίνουν όλα αυτά τα εκατομμύρια τριτοκοσμικών που έχουν εισβάλει στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, φτάνει μόνο να κάνουν μια βόλτα σε μια οποιαδήποτε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας. Εκεί, στα μίνι μάρκετ θα βρείτε έξω στο πεζούλι τα «διαμάντια» που μας κουβαλήθηκαν πριν από περίπου 25 χρόνια. Εκεί κάθονται (γιατί στα καφενεία τους κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω) πίνουν τις μπύρες τους και ξεκουράζονται μετά από μια μέρα σκληρής δουλειάς σε κάποιο ερευνητικό κέντρο ή σε κάποια δημόσια υπηρεσία ή γενικά σε μια απασχόληση που συνεισφέρει στο σύνολο. Ειρωνεύομαι βεβαίως, αφού η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που εισέβαλαν με το έτσι θέλω στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια παραμένουν αμόρφωτοι και καλοπερασάκηδες.

Τελευταία, λίγο πιο δίπλα από τους Αλβανούς, μπορεί κανείς να διακρίνει και μια παρέα Πακιστανών-Αφγανών (αφού δεν τους κάνουν παρέα οι ρατσιστές Αλβανοί) όπου με την ανοχή και βοήθεια των ανίκανων και απατεώνων πολιτικάντηδων έχουν αρχίσει να εξαπλώνονται στην Ελληνική επικράτεια, ψάχνοντας για κάνα χωράφι να οργώσουν ή καμιά ελιά να κλαδέψουν.

Χωρίς να υποτιμώ τα τίμια επαγγέλματα των γεωργών και των οικοδόμων που έχουν μείνει χωρίς δουλειά με την έλευση όλων αυτών των αλλοδαπών και την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, βλέπουμε τους πιο πολλούς να πιάνουν δουλειά από τα εφηβικά τους χρόνια, παρατώντας την δωρεάν εκπαίδευση που τους παρέχουμε και ψάχνοντας την εύκολη λύση του (αφορολόγητου) μεροκάματου, πολλές φορές για να τα στείλουν πίσω στους «παραδείσους» από όπου μας ήρθαν. Ζούμε με την ελπίδα ότι σύντομα θα έρθει η ώρα, όπου όλοι οι Αλβανοί, Βούλγαροι, Αφρικανοί, Ασιάτες και όλοι οι τριτοκοσμικοί που εισέβαλαν στην ευλογημένη χώρα μας, προωθούμενοι από την Νέα Τάξη, θα μπούνε σε καράβια και θα πάνε πίσω στις πατρίδες τους να συνεχίσουν εκεί να…«ακμάζουν».

Ίων

Πηγή: prwthentekatou.blogspot.gr