ΚΑΙ… ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ – ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Το… τρίτο φύλο αναγνωρίζει επισήμως και στα κρατικά έγγραφά του, το καναδικό κράτος, προκειμένου οι «γκέι» και λοιποί παρόμοιοι να διευκολυνθούν να εκδίδουν διαβατήρια «που θα αντιστοιχούν καλύτερα στη σεξουαλική τους ταυτότητα».

Σε πρώτο στάδιο θα μπορεί να προστεθεί στα επίσημα έγγραφα των «προσώπων που δεν αυτοκαθορίζονται ως γυναίκες (F) ή άνδρες (M)» το γράμμα «Χ, δηλαδή μη συγκεκριμένο φύλο», σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Το προσωρινό μέτρο θα τεθεί σε ισχύ την 31η Αυγούστου και θα εφαρμόζεται μέχρις ότου η κυβέρνηση μπορέσει «να τυπώσει έγγραφα με τον προσδιορισμό Χ».

«Υιοθετώντας τον προσδιορισμό “X” για το φύλο στα κυβερνητικά έγγραφα λαμβάνουμε ένα σημαντικό μέτρο υπέρ της ισότητας όλων των Καναδών, ανεξαρτήτως της ταυτότητας ή της σεξουαλικής τους έκφρασης», τόνισε ο –προφανώς μουσουλμάνος- Άχμεντ Χούσεν υπουργός Μετανάστευσης, Προσφύγων και Υπηκοότητας.

(ΥΓ): Κι όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, ένας κάνει την αρχή και πολλοί ακολουθούν. Σίγουρα θα… ζηλέψουν οι Τσιπροκαμμένοι και θα το εφαρμόσουν κι εδώ – με τη σύμφωνη γνώμη του Κούλη Νουδούλη και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»!