ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Ε-Ε-ΕΡΧΟΝΤΑΙ, «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ ΕΞ’ ΕΣΠΕΡΙΑΣ!

Δε φτάνει που άνοιξε ξανά τις τελευταίες ημέρες η ελληνική «πύλη» για τα εξ’ Ανατολών «προσφυγάκια (μετά το σφράγισμα της ισπανικής πύλης εισόδου, λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης στην Βαρκελώνη…), τώρα θα μας στέλνουν πίσω «πακέτο» και «προσφυγάκια» εξ’ Εσπερίας!

Σύμφωνα, λοιπόν, με δήλωση του υπουργού Λαθρομετανάστευσης Μουζάλα στην βρετανική Guardian οι πρώτες επιστροφές θα ξεκινήσουν τον επόμενο μήνα.

Πρόκειται για «προσφυγάκια» που είχαν εισέλθει αρχικά στην Ελλάδα, προωθήθηκαν εις τας Ευρώπας, απερρίφθη η αίτησή τους για χορήγηση ασύλου, γιατί επρόκειτο για λαθρομετανάστες κι έτσι θα επιστραφούν στην πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που πάτησαν το πόδι τους, σύμφωνα με την συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ.

Ήδη, η Γερμανία έχει κάνει σχεδόν 400 αιτήσεις μετεγκατάστασης, ενώ ακολουθούν η Αγγλία, η Γαλλία, οι Κάτω Χώρες και η Νορβηγία. Και σίγουρα, θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες…

Ο δε Μουζάλας είπε πως ακόμη ότι δεν έχει ιδέα που ακριβώς στην Ελλάδα θα εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες που θα επιστραφούν από τις άλλες χώρες ή το αν θα φύγουν ποτέ από την Ελλάδα. Σιγά να μη φύγουν…