ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ – ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ

Τα «αλληλέγγυα» κομμούνια της Ισπανίας έστρωσαν το δρόμο για τις τρομοκρατικές επιθέσεις των ισλαμιστών, με την διαδήλωση 160.000 στην Βαρκελώνη, με την οποία ζητούσαν επιτακτικά να… υποδεχθούν άμεσα «προσφυγάκια» και με τις επιθέσεις κατά των τουριστών και τα συνθήματα «τουρίστες στα σπίτια σας – πρόσφυγες καλώς να ορίσετε», αλλά τώρα δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους, για να μην τους λιντσάρει ο λαός!

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι τουλάχιστον τεσσάρων τεμενών στη Γρανάδα, τη Σεβίλλη, τη Φουενλαμπράδα και το Λογκρονο κατήγγειλαν τις τελευταίες ημέρες επιθέσεις και βεβήλωση, αναφέρει η El Pais.

Στη Σεβίλλη, πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας, άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του μεγαλύτερου τεμένους της πόλης, όπως «Φονιάδες θα το πληρώσετε» και «Stop Islam!».

Στη Γρανάδα, ομάδα αγνώστων επιτέθηκαν κατά τεμένους με φωτοβολίδες και καπνογόνα φωνάζοντας συνθήματα κατά του Ισλάμ.

Δικαιολογημένη βεβαίως η οργή των Ισπανών, αλλά η σωστή αντίδραση στην ισλαμοποίηση δεν έχει νόημα να είναι σπασμωδική, με συνθήματα και φωτοβολίδες, παρά μόνο πολιτική. Η πολιτική αντίδραση πονάει! Να ισχυροποιηθεί το εθνικιστικό κίνημα της χώρας κι όλα μετά θα πάρουν το δρόμο τους!