ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΠΑΙΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΧΑΝ… ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Ο παππούς του, ο κουφός ψευτοεθνάρχης, νομιμοποίησε το ΚΚΕ –και μάλιστα άνευ όρων- και παρέδωσε στον αριστερισμό την Παιδεία και την Ιστορία. Εξ’ αιτίας του κυριαρχεί ιδεολογικά από το «σωτήριον» έτος 1974 μέχρι και σήμερα, ο ηττημένος στα πεδία των μαχών και στραπατσαρισμένος και περιθωριοποιημένος από το γκρεμοτσάκισμα του σιδηρού παραπετάσματος, αριστερισμός!

Ο μπάρμπας του, ο…Ραφηνάτος, πήγαινε στον Άη-Στράτη και δήλωνε πως τιμά τους… αγώνες (!!!) της αριστεράς κι έδινε εντολή στους ευρωβουλευτές του να καταψηφίσουν την αναγνώριση – καταδίκη των εγκλημάτων των κομμουνιστικών καθεστώτων.

Ε, το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Σήμερα, λοιπόν, ο Καραμανλόπαις (που θέλει κι αυτός, κάποια στιγμή, να συνεχίσει την… οικογενειακή παράδοση και να γίνει πρωθυπουργός – για να μας… σώσει), πήρε «αποστάσεις» (όπως γράφουν με χαρά οι σταλινοτσολιάδες του ΣΥΡΙΖΑ) από την (υποκριτική, αλλά τέλος πάντων) θέση της νουδούλας για το ζήτημα των εγκλημάτων του κομμουνισμού.

Έτσι, μασώντας τα λόγια του, είπε πως ναι μεν έπρεπε η Ελλάς να συμμετάσχει στο συνέδριο της Εσθονίας, για να διατυπώσει εκεί τις… αντιρρήσεις της στην καταδίκη των κομμουνιστικών εγκλημάτων.

Υποστήριξε δε πως «ο σταλινισμός και ο κομμουνισμός ξεκίνησαν με τις καλύτερες προθέσεις», αλλά«δημιούργησαν τεράστια αδιέξοδα για τους λαούς αυτούς» (εννοώντας τους λαούς των χωρών της Βαλτικής). «Δημιούργησαν αδιέξοδα», λοιπόν. Όχι «έκαναν εγκλήματα»!

Αυτή είναι η άτιμη και πολλαπλώς ξεφτιλισμένηψευτοδεξιά! Μονίμως κακομοίρα, φοβική, κομπλεξική και στημένη στα… τέσσερα μπροστά στα κομμούνια, διαιωνίζοντας έτσι την ιδεολογική κυριαρχία του αριστερισμού! Μακριά της! Και τώρα και πάντα!

(ΥΓ) 1: Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε… Ο κουφός ψευτοεθνάρχης καμαρωτός-καμαρωτός δίπλα στον συριζοπατέραΤσαουσέσκου…

(ΥΓ) 2: Καλόν είναι οι Καραμανλήδες να αποφεύγουν τα περί ναζισμού («είναι άδικος ο συμψηφισμός ναζισμού και κομμουνισμού», δήλωσε ο νεότερος). Γιατί υπάρχει και η υπόθεση Μέρντεν, που βοά και κράζει!