ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ ΓΙΑ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ»! ΒΙΝΤΕΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ (ΚΟΥΡΕΜΑ ΓΟΥΛΙ) ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΑΠΟ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Όπως σας ενημερώσαμε προ ημερών, έγινε άγρια ρατσιστική επίθεση στην Θεσσαλονίκη σε τέσσερις Πακιστανούς, από πολυμελή ομάδα Αφγανών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι!

Οι ρατσιστές εισβολείς, αφού ακινητοποίησαν τα θύματά τους, τους έδεσαν με καλώδια και στη συνέχεια, τους κούρεψαν με κουρευτικές μηχανές, ενώ ταυτόχρονα τους βιντεοσκοπούσαν, για να τους δείξουν «ποιοι κάνουν κουμάντο στο εμπόριο ναρκωτικών της πόλης»!

Όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφορεί ευρύτατα μεταξύ των Αφγανών της Θεσσαλονίκης και το οποίο δημοσιοποίησε το thestival.gr, ένας από τους δράστες κουρεύει με ψαλίδι δύο Πακιστανούς την ίδια ώρα που δέχονται χτυπήματα και απειλές από έναν άλλο Αφγανό, ο οποίος φαίνεται να έχει αρχηγικό ρόλο.

(ΥΓ): Πάντως, αν οι Αφγανοί ρατσιστές κουρέψουν με την «ψιλή» και τίποτα άπλυτους (αν αντέξουν τη βρώμα και τη δυσωδία…) αναρχοκομμουνιστές, θα γίνουμε κι εμείς… αλληλέγγυοι!