ΠΟΛΕΜΟΜΕΝΟΙ ΝΙΚΟΥΜΕ

Πολεμόμενοι νικούμε

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός«, Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

H φράση αυτή που αποδίδεται πρώτον στον Οράτιο, είναι μια χρήσιμη πυξίδα στον αγώνα των Ευρωπαίων για την ίδια τους την ύπαρξη. Καμία εθνοτική ομάδα δεν γνώρισε τέτοια γενικευμένη και λυσσώδη αντίδραση στο θεμελιώδες δικαίωμά της να υπάρχει. Το βλέπουμε στον αγώνα των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής. Το διαπιστώσαμε πριν λίγες μέρες (12/8) στην Σάρλοτσβιλ των ΗΠΑ. Η μεγάλη συγκέντρωση Αμερικανών Εθνικιστών είχε ως εύγλωττο τίτλο «ενωθείτε ή πεθάνετε». Εκεί οδηγούνται τα πράγματα.

Ας δούμε εν τάχει τι συνέβη και ποια πρώτα συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν.

Α) Οι Αμερικανοί Εθνικιστές διαμαρτύρονται για την καταστροφή αγαλμάτων και την μετονομασία πάρκων που φέρουν ονόματα σχετιζόμενα με την Ιστορία του αμερικανικού Νότου, όχι από κάποιους απολίτιστους του ISIS, αλλά από Αμερικανούς οι οποίοι αποφάσισαν ετσιθελικώς να γράψουν την Ιστορία όπως τους εξυπηρετεί. Περίπου σαν το ΠΑΣΟΚ της πρώτης τετραετίας, πριν ανακαλύψει τον Αρμάνι και εγκαταλείψει τα ζιβάγκο. Β) Πρόκειται για μια απρόκλητη, βίαιη εισβολή στην μνήμη των κατοίκων, αλλά κυρίως για μια προφανή μεθόδευση των Δημοκρατικών, ενάντια στην άνοδο στην εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι ο πραγματικός στόχος. Γ) Πολλοί εκφράζουν επιφυλάξεις για τις ελευθερίες του Αμερικανού προέδρου. Ας κρίνουμε λαμβάνοντας υπόψιν τις συνθήκες και το περιβάλλον. Δ) Όταν ο Αμερικανός Πρόεδρος καταδίκασε και τις δύο πλευρές για τα επεισόδια, ήξερε πως τα συστημικά Μέσα θα προτιμούσαν την ευθεία καταδίκη των Εθνικιστών, και ότι θα ακολουθούσε δριμεία επίθεση εναντίον του.

Ε) Ο Τραμπ γνώριζε ότι η Αριστερά είναι κυρίαρχη στα Μέσα τα οποία τον πολέμησαν και τον λοιδόρησαν στην προεκλογική του εκστρατεία. ΣΤ) Τα επεισόδια, από τα οποία προβάλλεται μόνον ο καταδικαστέος θάνατος της αντιφά διαδηλώτριας, δεν θα συνέβαιναν εάν απέναντι στην νόμιμη συγκέντρωση των Εθνικιστών, δεν αφηνόταν να εξελιχθεί «αντισυγκέντρωση» του συρφετού των μετακινούμενων έμμισθων της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος, όπως αναγνωρίστηκαν από Αμερικανούς ρεπόρτερς. Ζ) Η Αστυνομία προκάλεσε την σύγκρουση διοχετεύοντας τους Εθνικιστές εν μέσω απειλών για μαζικές συλλήψεις τους, όχι από κάποιον παράπλευρο δρόμο, αλλά διαμέσου των αριστερίστικων γκρουπούσκουλων, με σκοπό να λιντσαριστούν και να προκληθεί βίαιη αντιπαράθεση. Η) Στις δηλώσεις του ο Αμερικανός Πρόεδρος δεν έπλεξε φυσικά το εγκώμιο του Στρατηγού Λη -ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, ήταν εναντίον της δουλείας-, αλλά σε συνέντευξη τύπου που παρεχώρησε στο Τραμπ Τάουερ της Νέας Υόρκης (15/8) είπε στους δημοσιογράφους: «Ο Τζωρτζ Γουάσιγκτον ήταν ιδιοκτήτης σκλάβων; Ώστε πρέπει να γκρεμίσουμε τα αγάλματα του Τζωρτζ Γουάσιγκτον; Και ο Τόμας Τζέφερσον; Θα του γκρεμίσουμε και αυτού τα αγάλματα, γιατί ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ιδιοκτήτες δούλων; Ώστε λοιπόν, αλλάζετε την Ιστορία, αλλάζετε την κουλτούρα…».

Αυτό ακριβώς είναι το ζητούμενο Δημοκρατικών, Αριστεράς και Σόρος, η αλλαγή της Ιστορίας, το γκρέμισμα της μνήμης, η λοβοτομή των Ευρωπαίων για την βιολογική εξολόθρευσή τους. Θ) Το πρόβλημα του Τραμπ, όπως διδασκόμαστε και από την περίπτωση του Νάσερ στην Αίγυπτο, ο οποίος επεχείρησε και σε ένα βαθμό πέτυχε να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια των Αράβων, είναι ότι δεν έχει πίσω του το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, που ειλικρινά δεν περίμενε,- αν δεν υπονόμευσε-, την εκλογή του. Ι) Η Φιλελεύθερη Αριστερά δεν μπορεί να αποδεχθεί ότι η Κλίντον έχασε την Προεδρεία. Η εξαφάνισή της από την δημόσια σκηνή, προδίδει την πρόθεση της Αριστεράς να χρησιμοποιήσει μη πολιτικά μέσα για να προωθήσει την ατζέντα της. Εκεί εισέρχεται ο Σόρος και οι συν αυτώ που στήριξαν με κάθε μέσο και με ιλιγγιώδη ποσά την καμπάνια της Κλίντον. Κ) Από εδώ και στο εξής τέτοιες καταστάσεις θα τις βλέπουμε συχνά στις ΗΠΑ. Ήδη το διαδικτυακό κίνημα που απαιτεί την αναγνώριση ενός εκάστου των συμμετεχόντων στην συγκέντρωση της Σάρλοτσβιλ (@YesYoureRacist) δείχνει τις μαφιόζικες μεθόδους που οι «δημοκράτες» θα ακολουθήσουν. Λ) Η αντίδραση εναντίον της ΝΤΠ στις ΗΠΑ δεν θα συμβεί επειδή οι WASPs (Λευκοί Αγγλο-Σάξονες Προτεστάντες) αποφάσισαν να υπερασπιστούν την Παράδοση έναντι των Αριστερών. Αυτοί στήριξαν τους Δημοκρατικούς, οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. Οι WASPs από την δολοφονία του Κέννεντυ και μετά, επί προεδρίας Τζόνσον (1963-9), είναι που έκαναν την τεράστια στροφή υπέρ των συμφερόντων του Ισραήλ. Ο Τζόνσον, του οποίου η οικογένεια είχε δεσμούς με την Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής, ήταν αυτός που δραστικά νομοθέτησε εναντίον των Νοτίων πολιτειών.

Μ) Αυτοί που έχουν εναποθέσει στον Τραμπ τις ελπίδες τους είναι οι ξεχασμένοι από τις ελίτ των πανεπιστημίων, των «καλών» προαστείων και των κέντρων εξουσίας, οι οποίες σε μια επίδειξη μεσσιανικού ζήλου, θεωρούν πως έχουν το δικαίωμα να ορίζουν ως αυθεντίες το μέλλον των λαών. Ν) Η μεγάλη προσφορά του Τραμπ δεν είναι οι μεμονωμένες παρεμβάσεις του τις οποίες χαρακτηρίζουν οι αναγκαίοι ακροβατισμοί, αλλά η απενοχοποίηση των Εθνικιστικών αισθημάτων των Λευκών, εργαζομένων Αμερικανών. Ξ) Ιδρυτές του Δημοκρατικού κόμματος ήσαν ισχυροί ιδιοκτήτες σκλάβων του Νότου, μετά την επικράτηση των Βορείων. Το Δημοκρατικό κόμμα είναι που σήμερα εξαπολύει τους αντιφά και στηρίζει την εκστρατεία «Black Lives Matter» εναντίον της Ιστορίας, όπως ορθά παρατήρησε ο Πρόεδρος Τραμπ. Ο) Ο αμερικανικός Εμφύλιος δεν έλαβε χώραν για να καταργηθεί η δουλεία, όπως προβάλλεται δημοφιλώς. Ήταν μέρος του σχεδίου εγκαθίδρυσης μιας αυτοκρατορίας και η πρώτη ευρείας κλίμακας δοκιμή του βιομηχανικού πολέμου. Η παραδοσιακή ευρωπαϊκή φεουδαρχία των Νοτίων καταστράφηκε ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τον εκβιομηχανισμό τον οποίον επεδίωκαν οι Βόρειοι. Τα περί «ρατσισμού» και «δουλείας» αποτελούν μέρος της προπαγάνδας. Π) Οι Αμερικανοί Εθνικιστές πραγματοποίησαν έναν άθλο, και ο Τραμπ έκανε τις δηλώσεις του, στην καρδιά του κτήνους, εκεί όπου τα συμφέροντα των εκλεκτών δεν επηρεάζουν απλώς τις αποφάσεις του κράτους, αλλά είναι το κράτος.

Ρ) Το Σύστημα χρησιμοποίησε και θα μετέλθει πολλών ακόμη βρώμικων μέσων προκειμένου να κάμψει το ηθικό των Αμερικανών Εθνικιστών που για πρώτη φορά βρέθηκαν σε τέτοια κλίμακα αντιμέτωποι με την συμπαιγνία του αστυνομικού κράτους με τους αντιφά. Σ) Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση των Εθνικιστών απέναντι στις Αστυνομικές δυνάμεις που κινήθηκαν για να τουw συλλάβουν. «Είστε δειλοί», τους φώναζαν. «Εμείς είμαστε οι μόνοι που σας υποστηρίζουμε!». Πράγματι, έχουν πολλά να μάθουν οι Αμερικανοί Εθνικιστές αλλά και πολλοί Έλληνες που αλληθωρίζουν προς τους πραιτοριανούς του Συστήματος.

Ένα είναι το μάθημα που πρέπει να κρατήσουμε από τα γεγονότα στην Αμερική. Μπορούμε να σαλπίσουμε θριαμβικά πως νικήσαμε μονάχα αφού πολεμηθούμε και πολεμήσουμε. Και αυτό θα κάνουμε.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/polemomenoi-nikoume#ixzz4qIvtHk9B