ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΟΙ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ… ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΝΕΑΡΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ… ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ «ΝΕΟΝΑΖΙ»!

Ξεσάλωσαν οι παρακρατικοί αριστεριστές των ΗΠΑ, μετά την πολιτική κάλυψη που τους προσέφεραν όλοι οι διεθνείς τύραννοι στη σειρά, μετά τα επεισόδια στο Σάρλοτσβιλ. Κι αφού δρουν υπό πολιτική κάλυψη και με εξασφαλισμένη την ατιμωρησία, επιτίθονται στα τυφλά, σε όποιον είναι ή νομίζουν ότι είναι εθνικιστής.

Απρόκλητη επίθεση, λοιπόν, από έναν άγνωστο «αντιρατσιστή ακτιβιστή» (σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Γκάμπριελ…) δέχτηκε 26χρονος στο Κολοράντο των ΗΠΑ ονόματι Τζόσουα Γουάιτ, γιατί τον πέρασε για «νεοναζί»!

Ιδού τι είπε το θύμα στην εφημερίδα NewYork Post:

«Βρισκόμουν σε ένα πάρκινγκ, όταν άκουσα από πίσω μου κάποιον να μου φωνάζει «είσαι κι εσύ νεοναζί;» και ο τύπος έβγαλε μαχαίρι. Σήκωσα τα χέρια μου και το μαχαίρι με βρήκε στην παλάμη. Τότε μπόρεσα να μπω στο αυτοκίνητο και αφού έκλεισα την πόρτα, είδα τον δράστη να τρέχει από την άλλη μεριά. Ήθελε να με μαχαιρώσει στο κεφάλι».

Να τον χαίρονται τον μαχαιροβγάλτη «αντιρατσιστή ακτιβιστή» ο Τραμπ, η κόρη του, ο σιωνιστής γαμπρός του, ο αντιπρόεδρός του, οι υπουργοί Εξωτερικών και Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, οι Μπους –πατήρ και υιός, η φράουΜέρκελ, ο υπουργός Εξωτερικών της, κι όλοι οι άλλοι αχυράνθρωποι των διεθνών τυράννων που όπλισαν το χέρι του παρολίγον δολοφόνου με τις δηλώσεις μίσους που έκαναν κατά των εθνικιστών!